6 κομμάτια μόδας στα οποία δεν μπορεί να αντισταθεί

11.02.2016
Χωρίς αμφιβολία υπάρχουν ορισμένα κομμάτια μόδας στα οποία ο καλός σου είναι αδύνατο να αντισταθεί. Είτε πρόκειται για το διαφανές τοπ σου είτε απλά πρόκειται για τις αγαπημένες του ψηλοτάκουνες γόβες, το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχουν ορισμένα κομμάτια μόδας-φετίχ για τον αγαπημένο σου. Παρακάτω θα μάθεις ποια είναι αυτά!

Τζάκετ, φούστα ή παντελόνι, όποιο και αν διαλέξεις, χωρίς μφιβολία το δέρμα είναι σέξι και τρέντι και ο αγαπημένος σου τρελλαίνεται για οτιδήποτε δερμάτινο επάνω σου!

Πολλοί άντρες μπορεί να αρνήθηκαν τα crop top ή τα sneackers, το τολμηρό, βαθύ όμως σκίσιμο που αφήνει ακάλυπτα τα πόδια και τονίζει την λεπτή μέση, ουδείς!

Εντάξει είναι λουκ πασαρέλας αλλά πρόκειται για την αντρική φαντασίωση που συδνυάζει το χρώμα του πάθους με το έντονο σκίσιμο και τις ψηλοτάκουνες γόβες. Εσύ μπορείς να φέρεις το στιλ femme fatale περισσότεο στα μέτρα σου και το μόνο βέβαιο είναι πως θα το εκτιμήσει και εκείνος!

«Δεν ξέρω ποιος εφηύρε τα ψηλοτάκουνα παπούτσια αλλά όλες οι γυναίκες του χρωστάμε πολλά» -Marilyn Monroe

Ε δεν είναι τυχαίο που τόσο εμείς οι γυναίκες όσο και οι άντρες αγαπάμε τα ψηλοτάκουνα πέδιλα που μας χαρίζουν πόντους αυτοπεποίθησης και ύψους στο λεπτό. Τα ψηλοτάκουνα σου δίνουν έξτρα πόντους θηλυκότητας και είναι ο τέλειος τρόπος να ολοκληρώσεις το λουκ σου για την ημέρα των ερωτευμένων.

Κόκκινο της φωτιάς, κοραλί, κόκκινο της Βουργουδνίας, μπορντό, κόκκινο του κρασιού ή απλά για εκείνον ...κόκκινο! Το χρώμα του πάθους λειτουργεί σαν συναγερμός για τον αγαπημένο σου που θα προσέξει χωρίς αμφιβολία το χρώμα αυτό επάνω σου! Αν φροντίσεις να έχεις και ένα σημείο του κορμιού σου ακάλυπτο όπως τους ώμους σου ακόμη καλύτερα!