4+1 κομμάτια που θα φορέσεις τις ζεστές μέρες του χειμώνα

17.02.2016
Μπορεί να είναι χειμώνας, αλλά υπάρχουν κάποιες μέρες που θυμίζουν έντονα καλοκαίρι! Παρακάτω θα μάθεις ποια κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου μπορείς να αξιοποιήσεις τις ζεστές μέρες του χειμώνα! Ε.Α.

Η μακριά ζακέτα:

Η μακριά ζακέτα είναι ένα κομμάτι-επένδυση για την γκαρνταρόμπα σου αυτές τις ημέρες! Ιδανικά μπορείς να συνδυάσειςε την μακριά σου ζακέτα που φτάνει μέχρι τον αστράγαλο με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι για στιλάτες casual εμφανίσεις μας.

Pηγή φωτογραφίας: donotbuyjustcry

Τα κομψά ψηλόμεσα παντελόνια:

Είναι παντός καιρού! Ένα κομμάτι που θα ευχαριστηθείς πολύ και ειδικά φέτος θα το βρεις σε πολλές και διάφορες εκδοχές στα ράφια των καταστημάτων δεν είναι άλλο από το ψηλόμεσο παντελόνι που μπορείς να το φορέσεις και τις ζεστές ημέρες του χειμώνα. Σε πολλές και διαφορετικές γραμμές και σχέδια φέτος έχεις ένα σωρό λόγους για να το αγοράσεις αφού μπορείς να το φορέσεις από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στο ποτό.

Δερμάτινες φούστες και φουστάκια:


Πένσιλ, ψηλόμεσες, μίνι ή μίντι όποια εκδοχή τους και αν επιλέξεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εντυπωσιάσεις με την sexy-chic εμφάνιση σου με μια δερμάτινη φούστα. Η μοναδική δερμάτινη φούστα μας σε όποιο μήκος, σχήμα και χρώμα κι αν την έχουμε επιλέξει είναι ιδανική για κάθε περίσταση και ειδικά τώρα που δεν ξέρεις πώς να ντυθείς σου προσφέρει πάντα επιλογές για να δημιουργήσεις μοναδικά λουκ.

Πηγή φωτογραφίας: donotbuyjustcry.blogspot.gr

Γιλέκα και γιλεκάκια:

Ένα μακρύ γιλέκο που φτάνει μέχρι το γόνατο με κόψιμο που μας θυμίζει σακάκι είναι η ιδανική επιλογή για το γραφείο και γενικά μπορεί άνετα να λειτουργήσει σαν πανωφόρι με το ποίο θα δημιουργήσεις στιλάτα λουκ.

To δερμάτινο τζάκετ σου:

Το δερμάτινο τζάκετ είναι ίσως το πιο χρήσιμο πανωφόρι όταν έχει ζέστη! Μπορείς να το φορέσεις και στο γραφείο και στον καφέ και να το συνδυάσεις με τζιν, με φούστα, με κολάν και να δημιουργήσεις σούπερ στιλάτα λουκ!