Τέλος καλό, όλα καλά

03.01.2011
Πιο δυνατός από ποτέ βγήκε από τη μικρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του ο Κώστας Βουτσάς.

Πιο δυνατός από ποτέ βγήκε από τη μικρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του ο Κώστας Βουτσάς. Ο δημοφιλής μας κωμικός εισήχθη εσπευσμένα στο Διαβαλκανικό της Θεσσαλονίκης με λοίμωξη του αναπνευστικού, η οποία ευτυχώς αντιμετωπίστηκε γρήγορα με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή. Αιτία της εισαγωγής του 80χρονου ηθοποιού μας στο νοσοκομείο ήταν τα υψηλά επίπεδα υγρασίας στη Θεσσαλονίκη της προηγούμενες μέρες.

Οι αλλαγές του καιρού του προκαλούν συχνά κρίσεις άσθματος.

Ο ηθοποιός ύστερα από κρίση άσθματος ένιωσε ενόχληση στους πνεύμονες και πήγε προληπτικά σε κλινική να εξεταστεί. Οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν λοίμωξη του αναπνευστικού, που αντιμετωπίστηκε με σειρά ενέσεων, καθ’ υπόδειξη του πνευμονολόγου που τον κουράρει.

Παρά τις αρχικές φήμες που κυκλοφόρησαν και ήθελαν τον αγαπημένο πρωταγωνιστή οι δικοί του άνθρωποι δεν ανησύχησαν καθόλου, καθώς γνώριζαν από την πρώτη στιγμή πως η κατάσταση ήταν απόλυτα ελεγχόμενη. Στο πλευρό του ήταν οι κόρες του, Σάντρα και Θεοδώρα.

Ο μεγάλος κωμικός υποφέρει από χρόνιο άσθμα και με τις αλλαγές του καιρού παθαίνει κάποιες κρίσεις. Ο ίδιος βέβαια, όπως πάντα, αντιμετώπισε με χιούμορ την κατάστασή του, νιώθει ήδη καλύτερα και σύντομα θα επιστρέψει στο καθημερινό πρόγραμμά του.