Μαζί και στο γυαλί

02.06.2010
Μετά την ένωσή τους με παπά και με κουμπάρο αναμένεται και η τηλεοπτική! Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά μετά τα σκαλιά της εκκλησίας όλα δείχνουν πως θα ανέβουν

Μετά την ένωσή τους με παπά και με κουμπάρο αναμένεται και η τηλεοπτική! Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά μετά τα σκαλιά της εκκλησίας όλα δείχνουν πως θα ανέβουν μαζί και αυτά του πλατό της Παιανίας. Όπως πρώτο έγραψε το ΛΟΙΠΟΝ, το ζευγάρι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να αναλάβει την πρωινή ζώνη του Mega.

Στο Mega προσανατολίζονται σε infotainment πρωινό, με τη Φαίη να έχει τον πρώτο λόγο στην ψυχαγωγία και τον Γιώργο αντίστοιχα στην ενημέρωση. Υπογραφές βέβαια δεν έχουν πέσει, γι’ αυτό και η Φαίη, όταν τη ρωτάνε για το μέλλον της συνεργασίας της με το Alter, απαντάει διπλωματικά. Σύμφωνα με όσα εκμυστηρεύτηκε σε στενούς της συνεργάτες, είναι απόλυτα ευχαριστημένη από τη συνεργασία με το κανάλι του Μπουρναζίου, ενώ βρίσκει απόλυτα λογική τη μείωση 20% που της προτάθηκε στην ανανέωση του συμβολαίου της. Και αυτό, όπως τους εξήγησε, γιατί αν και το «Μπλα μπλα» από νούμερα πήγε πολύ καλά, τερματίζοντας πρώτο στη ζώνη του, το τοπίο την επόμενη σεζόν θα είναι τελείως διαφορετικό, αφού σε όλα τα κανάλια θα υπάρξει μείωση της διαφημιστικής δαπάνης.

Η «πάλη» του Γιώργου με τη ζυγαριά

Την ίδια στιγμή ο Γιώργος Λιάγκας έχει δώσει αλλού προτεραιότητα και συγκεκριμένα στη μάχη με τα 100 κιλά του! Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός προσπαθεί να είναι όσο γίνεται πιο fit την ημέρα του γάμου του, γι’ αυτό και ακολουθεί αυστηρή δίαιτα! Το πρωινό του περιλαμβάνει δημητριακά ολικής αλέσεως και φρούτα, ενώ στα δύο κυρίως γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας τρώει ψητά και ψάρι σε συνδυασμό με πράσινες σαλάτες.

Σαν συμπληρώματα επιλέγει γιαούρτι χαμηλών λιπαρών και φρούτα.