Ο Άδωνις ζήλεψε αφόρητα την Ευγενία!

11.04.2011
Πάλι καλά που η Ευγενία Μανωλίδου δε συμμετέχει στο φετινό Dancing with the stars, διότι ο Άδωνις Γεωργιάδης θα περνούσε δύσκολες ώρες. Κάθε Κυριακή θα τον έτρωγε η ζήλια και θα φούντωνε, θα φούντωνε κι άντε πώς θα ξεφούντωνε.

Πάλι καλά που η Ευγενία Μανωλίδου δε συμμετέχει στο φετινό Dancing with the stars, διότι ο Άδωνις Γεωργιάδης θα περνούσε δύσκολες ώρες. Κάθε Κυριακή θα τον έτρωγε η ζήλια και θα φούντωνε, θα φούντωνε κι άντε πώς θα ξεφούντωνε. Ο σύζυγος Ευγενίας αποκάλυψε στην «Πρωινή Μελέτη» ότι πέρυσι την ζήλευε αφόρητα όταν την έβλεπε να χορεύει, αλλά ευτυχώς για εκείνον η Ευγενία είχε φροντίσει να του κάνει τη ζήλια όσο πιο ανώδυνη γινόταν.

Αλλά και πάλι όταν την έβλεπε να χορεύει με το κοντό φουστανάκι και να φαίνεται όχι μόνο μπουτάκι, αλλά και καυτό σορτσάκι, πόσο ανώδυνα να ζηλέψει ο έρμος; Πάντως, η Μανωλίδου κάθε εβδομάδα τον ενημέρωνε τι πρόκειται να δει στη χορογραφία, τού εξηγούσε τις φιγούρες, ενώ τον ρωτούσε αν κάποια κίνηση τον ενοχλούσε. Δυστυχώς για τον Άδωνη, η Μανωλίδου δεν έφυγε νωρίς και τρεις μήνες τρωγόταν με τη ζήλια.

Αλλά εντάξει η συμμετοχή αυτή δε δημιούργησε προβλήματα στην οικογενειακή τους γαλήνη. Άσε, που ο Άδωνις είναι μεγάλος φαν της συζύγου, ενώ είναι σίγουρος ότι το Daily dancing σύντομα θα βρει το δρόμο του. Ελπίζουμε να μην είναι ο... δρόμος της εξόδου, διότι θα μαραζώσει ο φαν της Μανωλίδου!