150.000 $ για τα παπούτσια της Σούρι

08.06.2011
Φοράει τακούνια από τριών χρόνων και τώρα στα πέντε της έχει ήδη καταχωρηθεί στη λίστα των πιο καλοντυμένων… γυναικών του κόσμου, αλλά όπως κάθε κατάκτηση έχει κι αυτή το τίμημά της.

Φοράει τακούνια από τριών χρόνων και τώρα στα πέντε της έχει ήδη καταχωρηθεί στη λίστα των πιο καλοντυμένων… γυναικών του κόσμου, αλλά όπως κάθε κατάκτηση έχει κι αυτή το τίμημά της.

Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα η Σούρι Κρουζ (Suri Cruise), κόρη του Τομ Κρουζ (Tom Cruise) και της Κέιτι Χολμς (Katie Holmes), έχει στη ντουλάπα της μια συλλογή παπουτσιών αξίας 150.000 δολαρίων.

Εννοείται βέβαια, ότι το νήπιο δεν φοράει ό,τι κι ότι, αφού ήδη έχει αναπτύξει έντονη προτίμηση στις πολύ στυλάτες φίρμες, όπως αυτή του Christian Louboutin και του Marc Jacobs. Μάλιστα, όπως σημειώνει η Daily Mail, η 32χρονη μητέρα της κάνει ειδική παραγγελία για τη μικρή τα σχέδια που της αρέσουν.

"Η Σούρι έχει πάρα πολλά επώνυμα παπούτσια", αποκαλύπτει πρόσωπο του περιβάλλοντος της στο περιοδικό Star: "Είναι φανατική θαυμάστρια του Μαρκ Τζέικομπς και έχει πολλά παπούτσια του σε ειδική παραγγελία, αφού όταν δεν τα βγάζουν με τακούνι η Κέιτι ζητάει να τα ξανασχεδιάσουν για τη Σούρι. Λίγες μέρες πριν, παρέλαβε ένα ζευγάρι Louboutin".

Όπως συμπληρώνει η ίδια πηγή: "Η Σούρι είναι πολύ σταθερή στις επιλογές της και αν δεν της κάνουν το χατίρι βάζει τα κλάματα. Όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο αρνείται να φορέσει οτιδήποτε άλλο εκτός από τακούνια. Ακόμα και όταν πάει να παίξει με άλλα παιδάκια ή στην παραλία βουρκώνει αν η Κέιτι διαλέξει για εκείνη ένα σχέδιο που δεν φέρνει σε σανδάλι με έστω λίγο τακουνάκι".

Οι γονείς της πιστεύουν ότι η ανεπτυγμένη αίσθηση της μόδας που έχει η Σούρι είναι κάτι που πρέπει να ενθαρρύνουν και γι' αυτό την αφήνουν να διαλέγει μόνη της τα ρούχα της.

"Καμιά φορά διαλέγει ακόμη και τα παπούτσια που θα φορέσουν η μητέρα κι ο πατέρας της. Οι ίδιοι εκτιμούν ειλικρινά τη γνώμη της και θέλουν να κάνει τις δικές της επιλογές", συνεχίζει η μαρτυριάρα φίλη της οικογένειας.

Αυτή η προσέγγιση στην ανατροφή των παιδιών υποτίθεται ότι συμβαδίζει με τις αρχές της Σαϊεντολογίας, σύμφωνα με τις οποίες πρέπει να της φέρονται σαν να είναι ενήλικη, και να την αφήνουν ελεύθερη να αποφασίζει για τα ρούχα της, το μακιγιάζ της και τη δίαιτα της.

Άλλωστε, τα 150.000 δολάρια που αξίζουν τα παπούτσια της είναι ψίχουλα μπροστά στην γκαρνταρόμπα της που όπως ακούγεται κοστίζει περισσότερο από 3,2 εκατομμύρια. Λίγο καιρό πριν είχε φωτογραφηθεί με μια καμπαρντίνα Dolce & Gabbana, 2.140 δολαρίων, ενώ πέρυσι την είδαμε να κρατάει μια τσάντα Ferragamo, ίδια με της μητέρας της αλλά σε μικροσκοπικό μέγεθος, αξίας 800 δολαρίων.

Αυτά όλα εξηγούν γιατί τον περασμένο μήνα η Σούρι κατατάχθηκε 21η στη λίστα των πιο κομψών γυναικών που επέλεξαν οι αναγνώστες του περιοδικού Glamour, κατατροπώνοντας την Lady Gaga, αλλά ακόμη και την ιέρεια της μόδας, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker).