Κέιτ: την κατηγορούν πως προωθεί την ανορεξία!

22.08.2011
Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες νύφες, έτσι και η Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) έχασε αρκετά κιλά για να δείχνει άψογη στον πριγκιπικό γάμο του Απριλίου.

Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες νύφες, έτσι και η Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) έχασε αρκετά κιλά για να δείχνει άψογη στον πριγκιπικό γάμο του Απριλίου.

Από τότε βέβαια η 29χρονη Κάθριν συνεχίζει να λεπταίνει και πολύς λόγος έχει γίνει για το κακό πρότυπο που περνάει στα νεαρά κορίτσια, καθώς η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ αποτελεί πλέον ιδανικό πρότυπο ομορφιάς σε site και blog που προωθούν την ανορεξία.

Και πώς να μην γίνει είδωλο τέτοιων ιστοσελίδων; Η δούκισσα του Κέιμπριτζ που παλιότερα ξεχώριζε για το ροδαλό μαγουλάκι της, πλέον έχει τόσο λεπτή μεσούλα που σε πρόσφατο δείπνο στην Καλιφόρνια, έκανε τη Νικόλ Κίντμαν να μοιάζει μπροστά της παχουλή.

Υπολογίζεται πως πριν να ξεκινήσουν τα βασιλικά καθήκοντά της, η Κέιτ άνηκε στο 10- 12 νούμερο της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ πλέον υπολογίζεται πως δεν φορά ρούχα που να είναι μεγαλύτερα από το 4, δηλαδή το αμερικάνικο μέγεθος 0- ίδιο με εκείνο που φορούν τα πιο λεπτά μοντέλα στην πασαρέλα!

Πάντως, άτομα του περιβάλλοντός της ανέφεραν στην εφημερίδα ''Daily Mail'' πως η Κάθριν είναι μεν λεπτή αλλά δεν αντιμετωπίζει κάποια διατροφική διαταραχή, ενώ επισήμαναν πως αν η Κέιτ έβλεπε πως αποτελεί πρότυπο σε ιστοσελίδες προ- ανορεξίας θα στενοχωριόταν βαθιά.

Σε κάποια από αυτά τα αμφισβητούμενα sites, γίνεται λόγος και για τα κιλά που έχει χάσει και η αδερφή της Κέιτ, Πίπα Μίντλετον αλλά στα φόρουμ των ιστοσελίδων αυτών, το βάρος πέφτει στην 29χρονη δούκισσα αφού όλες οι κοπέλες θέλουν να μάθουν πως έχει καταφέρει να διαθέτει τόσο λεπτή μεσούλα.

Φυσικά, εκεί που εστιάζουν όλοι είναι στο πόσο τσουπωτή και με παραπανίσια κιλάκια ήταν η Κέιτ στα φοιτητικά της χρόνια! Φυσικά, πρότυπα ομορφιάς στις εν λόγω ιστοσελίδες είναι μαζί με την Κέιτ και η Βικτόρια Μπέκαμ και η Μαίρη Κέιτ Όλσεν.

Κατερίνα Πατούλια