Τζόνι Ντεπ: Ήθελα να χωρίσουν οι γονείς μου

31.10.2011
Πολύ πίσω στον χρόνο γύρισε ο 48χρονος ηθοποιός όταν σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πλαίσιο της προώθησης της τελευταίας του ταινίας με τίτλο "The rum diary".

Πολύ πίσω στον χρόνο γύρισε ο 48χρονος ηθοποιός όταν σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πλαίσιο της προώθησης της τελευταίας του ταινίας με τίτλο "The rum diary". (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί).

Ο Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) θυμήθηκε πόσο πληγωμένος ένιωθε όταν άκουγε τους γονείς του να καυγαδίζουν όταν ήταν μικρός. Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που ευχόταν να χωρίσουν!

Τελικά το διαζύγιο για την Μπέτι Σου Γουελς (Betty Sue Wells) και τον Τζον Κρίστοφερ Ντεπ Σίνιορ (John Christopher Depp Sr.) ήρθε όταν ο Τζόνι ήταν 15 χρονών και εκείνος το μόνο που θυμάται να ένιωσε τότε ήταν βαθιά… ανακούφιση. Τόσο για τον ίδιο, όσο και για τα τρία αδέλφια του.

"Θυμάμαι που άκουγα τους γονείς μου να μαλώνουν και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν 'Φτάνει πια! Αυτό είναι σκέτο μαρτύριο. Απλά χωρίστε'. Κράτησαν μέχρι τα 15 μου αλλά εγώ το έβλεπα να έρχεται επί χρόνια. Όταν τελικά χώρισαν σκέφτηκα ότι επιτέλους έκαναν το σωστό πράγμα", ομολόγησε ο Ντεπ.

"Η μαμά μου αρρώστησε σοβαρά μόλις έφυγε ο πατέρας μου και όλο μου το είναι εστιάστηκε στο να είναι καλά εκείνη. Οπότε δεν είχα χρόνο –μέχρι πολύ αργότερα- να θρηνήσω τον χαμό της αίσθησης της οικογένειας, όσο δυσάρεστης και να είναι", συνέχισε ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίο βρήκε διέξοδο στη μουσική.

Και παρόλο που ο Τζόνι Ντεπ ήθελε πάντα να ανήκει σε συγκρότημα, τελικά βρήκε τον δρόμο του στον κινηματογράφο, γεγονός που ποτέ δεν μετάνιωσε γιατί αλλιώς δεν θα είχε γνωρίσει την εδώ και πολλά χρόνια σύντροφο και μητέρα των παιδιών του.

Ο Τζόνι γνώρισε τη Βανέσα Παραντί (Vanessa Paradis) ενώ γύριζε την ταινία "Η ένατη πύλη" το 1998 και ήξερε από την πρώτη στιγμή ότι θα είναι μαζί.

"Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό το συναίσθημα, αλλά το είχα όταν τη γνώρισα. Την είδα στην άλλη άκρη του δωματίου και σκέφτηκα 'Τι είναι αυτό που μου συμβαίνει;'", θυμήθηκε ο Τζόνι Ντεπ, ο οποίος έχει επανειλημμένα μιλήσει για τον τεράστιο ρόλο που παίζει η οικογένεια στη ζωή του. Φυσικά για γάμο… ούτε κουβέντα!

Ζωή Κίττα