Σχόλασε ο γάμος της Κιμ: ζήτησε διαζύγιο!

31.10.2011
Τελικά οι πυκνοί καπνοί που στοίχειωναν το τελευταίο διάστημα το γάμο της φρεσκοπαντρεμένης Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) πραγματικά έκρυβαν μια μεγάλη φωτιά.

Τελικά οι πυκνοί καπνοί που στοίχειωναν το τελευταίο διάστημα το γάμο της φρεσκοπαντρεμένης Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) πραγματικά έκρυβαν μια μεγάλη φωτιά.


Και δεν μιλάμε για μικρή φλόγα. Στάχτη και μπούλμπερη φαίνεται πως έγινε ο γάμος της διάσημης τηλεπερσόνας με τον μέχρι πρότινος εκλεκτό της καρδιάς της Κρις Χάμφρεϊς.


Όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters, η 31χρονη κατέθεσε αίτηση διαζυγίου σήμερα (31/10/2011) και μόλις 72 ημέρες μετά τον πολυτελή γάμο της στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια.


Η Καρντάσιαν που έγινε γνωστή μέσα από το ριάλιτι "Keeping Up With the Kardashians", υπέβαλε την αίτηση στο Ανώτατο δικαστήριο του Λος Άντζελες με αιτιολογία τις αγεφύρωτες διαφορές που την χωρίζουν από τον σύζυγό της και διάσημο παίκτη του NBA, Κρις Χάμφρεϊς (KrisHumphries).

Σε ανακοίνωσή της η Καρντάσιαν ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Μετά από προσεκτική σκέψη, αποφάσισα να τερματίσω το γάμο μου. Ελπίζω να καταλαβαίνουν όλοι πως τούτη δεν ήταν μια εύκολη απόφαση. Ήλπιζα πως ο γάμος αυτός θα διαρκούσε για πάντα αλλά κάποιες φορές τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα προγραμματίζουμε. Θα μείνουμε για πάντα φίλοι (με τον Κρις) και ευχόμαστε τα καλύτερα ο ένας στον άλλο".

Οι φήμες θέλουν τον Χάμφρεϊς να άλλαξε εντελώς χαρακτήρα από την ημέρα που έμεινε χωρίς ομάδα και ξεκίνησε να βγαίνει με αντροπαρέες και συγκεκριμένα με τον άτακτο παίκτη του ριάλιτι "Jersey Shore" Βίνι Γκουαντανίνο (Vinny Guadagnino). Η Κιμ φαίνεται πως δεν άντεξε τα νυχτοπερπατήματα του Κρις, τον οποίο όμως παντρεύτηκε μετά από μόλις 9 μήνες γνωριμίας.

Άλλοι μιλούν για αδυναμία του μπασκετμπολίστα να ανεχτεί την επέμβαση της κάμερας στη ζωή του ζεύγους ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που μιλούν για την κατάρα του να παντρεύεσαι καλαθοσφαιριστή. Αυτό θα εξηγούσε μεν γιατί η Κιμ έκανε τελευταία τόση παρέα με την έτερη πικραμένη Εύα Λονγκόρια που μαζί έτρωγαν και έπιναν προσφάτως.

Οι πλέον προληπτικοί μιλούν για την κατάρα του Μοντεσίτο, του κτήματος που πραγματοποιήθηκε ο γάμος της Κιμ, το οποίο δεν φημίζεται για την καλοτυχία του. Σκέψου απλά πως στο εν λόγω κτήμα του Μοντεσίτο είχε προγραμματιστεί να γίνει ο γάμος της Τζένιφερ Λόπεζ με το Μπεν Άφλεκ το 2003, ο οποίος ακυρώθηκε μόλις 3 ημέρες πριν την πραγματοποίησή του.

Να θυμίσουμε πως η 30χρονη τιβί σταρ ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον Χάμφρεϊς σε μια χλιδάτη τελετή στις 20 Αυγούστου 2011. Η Κιμ που έχει ήδη στο ενεργητικό της ένα γάμο με τον μουσικό παραγωγό Ντέιμον Τόμας (Damon Thomas)- ο γάμος κράτησε τέσσερα χρόνια από το 2000 μέχρι και το 2004.

Από τα επίσημα έγγραφα του δικαστηρίου, φαίνεται πως η Καρντάσιαν ήθελε την επιβεβαίωση του δικαστηρίου για τα εισοδήματα, κοσμήματα και άλλα προσωπικά αντικείμενα που διατήρησε ως ξεχωριστή περιουσία πριν και μετά το χλιδάτο γάμο. Από τα έγγραφα αυτά προκύπτει πως το ζευγάρι είναι δεμένο με ένα ισχυρό προγαμιαίο συμβόλαιο για ένα γάμο που κόστισε πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια και ο οποίος χαρακτηρίστηκε παραμυθένιος.

Το επεισόδιο του χλιδάτου γάμου της Κιμ, που αποτελεί πλέον παρελθόν, προβλήθηκε στο ριάλιτι του δικτύου "Ε" μόλις στα μέσα του Οκτώβρη! Λίγο έλειψε να προλάβει το διαζύγιο την τηλεοπτική προβολή του γάμου στο σόου των Καρντάσιαν!

Κατερίνα Πατούλια