Το ρομαντικό ταξίδι που έσωσε την Τζένιφερ Χάντσον

23.11.2011
Μερικές παλιές, άσχημες αναμνήσεις ανακάλεσε η 30χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό «Ebony» πρόσφατα.

Μερικές παλιές, άσχημες αναμνήσεις ανακάλεσε η 30χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό «Ebony» πρόσφατα.

Η Τζένιφερ Χάντσον (Jennifer Hudson) γύρισε πίσω στον χρόνο και συγκεκριμένα στο 2008 όταν έχασε με τραγικό τρόπο την μητέρα και το αδελφό της. Άγνωστοι είχαν εισβάλει στο σπίτι τους, και τους πυροβόλησαν ενώ ο 7χρονος ανιψιός της είχε βρεθεί επίσης νεκρός, τρεις μέρες αργότερα.

Σήμερα, η Χάντσον αποκαλύπτει με δέος ότι αν δεν ήταν μια απόφαση της τελευταίας στιγμής που την έκανε να απουσιάζει εκείνη τη μέρα, θα ήταν και εκείνη νεκρή.

Τον Οκτώβριο του 2008 που έγινε το κακό, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ταξίδεψε ξαφνικά στη Φλόριντα για να δει τον αγαπημένο της, Ντέιβιντ Οτούνγκα (David Otunga). Και έτσι… γλίτωσε!

«Είναι ένα από τα πράγματα που έσωσαν τη ζωή μου. Γιατί θα μπορούσα να είμαι στο σπίτι μαζί με τη μαμά μου τότε. Ο Ντέιβιντ ήθελε να πάω στη Φλόριντα και τελευταία στιγμή αποφάσισα να πάω. Γι’ αυτό είμαι σήμερα ακόμη εδώ», αποκαλύπτει η Χάντσον τονίζοντας ότι είναι η πρώτη φορά που δίνει αυτή την πληροφορία στα ΜΜΕ.

Η Τζένιφερ και ο Ντέιβιντ είναι σήμερα γονείς του 2χρονουη Ντέιβιντ τζούνιορ και ετοιμάζουν τον γάμο τους, παρά τα δημοσιεύματα που πρόσφατα τους ήθελαν να χωρίζουν.

Εκπρόσωπος της Χάντσον διέψευσε τις φήμες περί χωρισμού, υποστηρίζοντας ότι το ζευγάρι είναι ακόμη μαζί και προχωρά κανονικά τα σχέδια περί γάμου.

Ζωή Κίττα