Βροχή οι μπηχτές της Χριστίνας στην Ελένη

11.05.2012
Τι το ήθελε να ανοίξει το στοματάκι της η Ελένη πριν λίγο καιρό και να μιλήσει για τις μεσημεριανές εκπομπές ;

Και τι το ήθελε να πει ότι δεν είχαν άλλο θέμα από το κουτσομπολιό, ξεχωρίζοντας φυσικά την δική της εκπομπή από τις «άλλες», ήρθε και η ώρα της κρίσης και ήρθε η απάντηση δια στόματος Χριστίνας Λαμπίρη.

«Ποτέ δεν αισθάνθηκα ότι έκανα κάτι τόσο "hardcore" που θα ενοχλούσε την Ελένη. Μάλλον έχουμε παρεξηγήσει την έννοια του μεσημεριανού. Κατά τη γνώμη μου, τύπου μεσημεριανού ήταν και η Πρωινή Μελέτη και η εκπομπή της Ελένης και κατά ένα μεγάλο ποσοστό και το Πρωινό Mou και ειδικά πέρυσι θεωρώ ότι υπήρχαν χαρακτηρισμοί και συμπεριφορές εκτός δικής μας ζώνης που στα δικά μου τα μάτια τις έκαναν πιο σκληρό μεσημεριανό από ό,τι ήταν το Super Star.

Αλλά και στην εκπομπή της Ελένης σήμερα έχουν ένα μεγάλο κομμάτι που είναι αφιερωμένο στα κουτσομπολιά της ημέρας, όπως είχαμε και εμείς, έχουν συνεντεύξεις, ιατρικά θέματα, όπως είχαμε και εμείς, και το μόνο που τους διαφοροποιεί είναι το κομμάτι της μαγειρικής και της αστρολογίας. Τώρα που το ξανασκέφτομαι μάλλον το Super Star ήταν πρωινάδικο. Ίσως την εκπομπή τελικά την κάνει η ώρα και όχι το περιεχόμενο» δήλωσε η παρουσιάστρια στο OK! Και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Τελικά δηλαδή αν το πάμε έτσι ρε κορίτσια όλες πρωινό κάνετε και το μεσημέρι θα μείνει άδειο…Ας ψάξουμε λοιπόν στο λεξικό να βρούμε τι είναι το μεσημεριανό και τι το πρωινό μπας και βγάλουμε κάποια άκρη.

Ελένη Αναστασάκη