Θεοδωρίδου: Ξεκαθαρίζει το «θολό» ερωτικό της τοπίο

31.05.2012
Θέμα των ημερών έχουν γίνει τα ερωτικά της Νατάσσας Θεοδωρίδου, με την τραγουδίστρια άθελα της να έχει δημιουργήσει ένα μυστήριο γύρω από αυτά.

Από τη μία, τα δημοσιεύματα ότι έχει σχέση με το νεαρό ποδοσφαιριστή Γιάννη Σαμαρά και από την άλλη τα ερωτικά στιχάκια και υπονοούμενα εκείνης στο Twitter, ήρθε το γλυκό κι έδεσε. Κι έχουμε και ασχολούμαστε και αγωνιούμε, αν η αοιδός είναι όντως ερωτευμένη ή... πληγωμένη.

Ε λοιπόν, τίποτε από τα δύο δεν φαίνεται να ισχύει, αφού η Νατάσσα έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Στην απονομή του πλατινένιου δίσκου της, οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν σχετικά κι εκείνη ήταν κατηγορηματική: «Είμαι ολομόναχη. Δεν ισχύει τίποτα!»»! και τι είναι όλα αυτά τα στιχάκια που ανεβάζει στο Twitter; «Μην μένετε μόνο σε αυτά που διαβάζετε. Μπορεί να αφορούν και τις ζωές άλλων όχι μόνο τις δικές μας!»

Μάλιστα ξεκαθάρισε πως τα ερωτικά στιχάκια που ποστάρει δεν είναι πάντα «δικά» της, αφού πολλές φορές δανείζεται και από άλλους. Όσο για το περίφημο μήνυμα της - «ένας κερδίζει και άλλος χάνει στην αγάπη, αλλά αυτός που κέρδισε δεν είναι ο νικητής» - που μεγάλωσε το μυστήριο; «Σαφώς και όποιος φεύγει δεν είναι πάντα ο νικητής!» δήλωσε.