Η Σούρι φοβάται τον Τομ Κρουζ

12.06.2012
Μπορεί η διάσημη μικρούλα να έχει συνηθίσει να βλέπει τους γονείς της σε διαφορετικούς ρόλους, όμως, όπως φαίνεται, υπάρχουν και μερικά όρια. Και αυτή τη φορά ξεπεράστηκαν.


Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Τομ Κρουζ (Tom Cruise), το κοστούμι για τον ρόλο του στην ταινία "Rock of ages" τρόμαξε για τα καλά τη Σούρι (Suri).

Η 6χρονη κόρη του σταρ τον είχε επισκεφτεί στο σετ της συγκεκριμένης ταινίας (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί) μαζί με τη μαμά της, Κέιτι Χολμς (Katie Holmes). Δεν τον πλησίαζε όμως με τίποτα…

"Είχα βαμμένα μαύρα τα μάτια και τα νύχια, μακριά μαλλιά και φορούσα μια προβιά", αποκάλυψε ο Κρουζ μιλώντας στην εκπομπή του Ράιαν Σίκρεστ (Ryan Seacrest) πρόσφατα, προσθέτοντας ότι η μικρή δεν έκανε βήμα γιατί πίστεψε πως "κάτι έπαθε ο μπαμπάς της".

"Έχει πολλή πλάκα γιατί όταν πηγαίνει στα γυρίσματα της Κέιτι περνάει τέλεια. Έχει παντού μέικ απ, κραγιόν και όμορφα φορέματα, ενώ όταν έρχεται στα δικά μου πρέπει να φοράει… κράνος. Έχει παντού εκρήξεις και φωτιές, ενώ μπαμπάς είναι συνέχεια με αίματα και μώλωπες", ολοκλήρωσε ο 49χρονος Κρουζ ο οποίος γίνεται ροκάς για τις ανάγκες της τελευταίας ταινίας.

Όσο για τη Σούρι; Φαίνεται ότι το σοκ αφορύσε μόνο την πρώτη φορά αφού όλες τις επόμενες η μικρή καθόταν ενθουσιασμένη και παρακολουθούσε τον μπαμπά να τραγουδά στη σκηνή.

Ζ. Κ.