Ρόμπερ Πάτινσον: Είμαι ένας κακομοίρης!

12.06.2012
Ήταν σε πολύ καλή διάθεση φαίνεται ο νεαρός γόης του κινηματογράφου, καταφεύγοντας στον αυτοσαρκασμό ως "αλατοπίπερο" σε πρόσφατη συνέντευξη του.

"Μια χαρά είμαι. Παρόλο που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάνουμε αυτή τη συνέντευξη στις 9 το βράδυ της Παρασκευής στο Λονδίνο. Το μόνο που αποδεικνύει αυτό είναι την κακομοιριά μου, αφού είμαι… διαθέσιμος", αστειεύτηκε ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) μιλώντας στην εκπομπή "Total Film".

Αυτό τον καιρό ο 26χρονος ηθοποιός περιοδεύει στη Βρετανία προωθώντας την τελευταία του ταινία με τίτλο "Cosmopolis" (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί).

Κατά τα άλλα, ο Ρομπ, ο οποίος έγινε διάσημος μέσα από τον ρόλο του γοητευτικού βαμπίρ "Έντουαρτ Κάλεν" (Eduard Cullen) στις ταινίες "Twilight" έχει δει το άστρο του να ανεβαίνει τρελά τα τελευταία χρόνια, δουλεύοντας ασταμάτητα ενώ την ίδια επιτυχία απολαμβάνει και στην προσωπική του ζωή.

Ο Πάτινσον γνώρισε την Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) στα γυρίσματα της πρώτης βαμπιροταινίας και από τότε –παρά το ότι άργησαν να το παραδεχτούν οι ίδιοι- είναι ζευγάρι. Και μάλιστα πολύ αγαπημένο, αν και πάντα διακριτικό.

Ζ. Κ.