Η Χάιντι Κλουμ ξέφυγε: μπεκροπίνει & δείχνει πόδι

15.06.2012
Μπορεί να είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών αλλά ως ελεύθερο κορίτσι πλέον, η Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum) μπορεί να διασκεδάζει όσο θέλει.

Αυτό έγινε και στο πρόσφατο ταξίδι του διάσημου μοντέλου στην Ισπανία και μάλιστα στον αέρα της εκπομπής ''El Hormiguero (The Anthill)'' όπου η 39χρονη καλλονή εμφανίστηκε σούπερ άνετη και σέξι.

Το τραγελαφικό της υπόθεσης, ξεκίνησε από τη στιγμή που η Κλουμ εμφανίστηκε στο στούντιο και έσπευσε να αγκαλιάσει τον παρουσιαστή της εκπομπής Πάμπλο Μότος (Pablo Motos). Η Χάιντι που περνούσε τουλάχιστον δύο κεφάλια τον παρουσιαστή, έσπευσε να τον αγκαλιάσει και να τον φιλήσει στοργικά στο μέτωπο.

Στη διάρκεια του σόου, η Κλουμ δεν δίστασε να ανεβάσει τα πόδια της στο τραπέζι της εκπομπής και να τα απλώσει με χάρη φάτσα κάρτα στον ισπανό παρουσιαστή που έπαθε ένα μίνι εγκεφαλικό και δεν σταματούσε να πιάνει τις ψηλοτάκουνες γόβες της ξανθιάς καλλονής.

Στη συνέχεια, Κλουμ και παρουσιαστής αναμετρήθηκαν και στην κατανάλωση μπύρας με την Χάιντι να κάνει κοιλιά από το πολύ ποτό.

Η γερμανίδα καλλονή οργώνει την Ευρώπη για να προωθήσει το διάστημα αυτό διάφορες δραστηριότητές της ενώ το διαζύγιό της από τον τραγουδιστή Σιλ (Seal) θεωρείται σίγουρο!

Κατερίνα Π.