Σοκ: Χωρίζουν Τομ Κρουζ & Κέιτι Χολμς!

30.06.2012
Με μια αιφνιδιαστική κίνηση η 33χρονη ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον διάσημο σύζυγο της μετά από πέντε χρόνια γάμου.

Η είδηση που κυκλοφόρησε αρχικά από το κοσμικό σάιτ ΤΜΖ, επιβεβαιώθηκε από τον δικηγόρο της Κέιτι Χολμς (Katie Holmes), Τζόναθαν Γολφ (Jonathan Wolfe ):

"Πρόκειται για μια ιδιωτική υπόθεση της Κέιτι και της οικογένειας της. Η πρώτη της έννοια είναι, όπως υπήρξε πάντα, το συμφέρον της κόρης της". Η ίδια και ο σύζυγος της, Τομ Κρουζ (Tom Cruise) παντρεύτηκαν τον Νοέμβριο του 2006 στην Ιταλία με μια φαντασμαγορική τελετή.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Cover Media, ο Κρουζ έχει καταρρακωθεί από τις εξελίξεις, καθώς εκείνη είχε καταφέρει να του ρίξει στάχτη στα μάτια και δεν είχε πάρει είδηση για τις προθέσεις της.

"Η Κέιτι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και ο Τομ είναι βαθύτατα στεναχωρημένος και θέλει να επικεντρωθεί στα παιδιά του. Παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτική τους ζωή και να τους επιτρέψετε να ξεπεράσουν την κατάσταση", δήλωσε ο ίδιος σε ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω του εκπροσώπου του μόλις αποκαλύφθηκε το νέο.

Το ζευγάρι ζούσε στη Νέα Υόρκη μαζί με την 6χρονη κόρη τους, Σούρι (Suri) και τα δύο υιοθετημένα παιδιά του σταρ, Ιζαμπέλα (Isabella) και Κόνορ (Connor) από τον προηγούμενο γάμο του με τη Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman).

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι η Χολμς κατέθεσε την αίτηση επισήμως την Πέμπτη, ορίζοντας ως αιτία τις "αγεφύρωτες διαφορές". Μάλιστα, ζητάει την αποκλειστική κηδεμονία της Σούρι, συνοδευόμενη από ένα "σεβαστό ποσό" για διατροφή και μαζί τη μισή περιουσία τους, παρότι οι δυο τους είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο.

Οι εξελίξεις είδαν το φως της δημοσιότητας μόλις τέσσερις μέρες πριν ο διάσημος πρωταγωνιστής γιορτάσει τα 50α του γενέθλια, στις 3 Ιουλίου. Αυτή την εποχή ο Κρουζ βρίσκεται στην Ισλανδία για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας επιστημονικής φαντασίας "Oblivion", ενώ η Κέιτι παρέμενε στη Νέα Υόρκη.

Το ζευγάρι δεν φαινόταν να αντιμετωπίζει προβλήματα. Μόλις δύο εβδομάδες πριν, οι δυο τους φωτογραφήθηκαν να κυκλοφορούν πιασμένοι από το χέρι σε ένα διάλειμμα του Τομ από τα γυρίσματα. Ωστόσο είχαν πολλούς μήνες να εμφανιστούν μαζί δημοσίως, καθώς εκείνη δεν παρευρέθηκε σε καμιά από τις πρεμιέρες της τελευταίας ταινίας του, "Rock of Ages"

Σύμφωνα με το κοσμικό σάιτ RadarOnline, η Κέιτι είχε αρχικά θαμπωθεί από τον "ρομαντισμό, την αγάπη, τα ιδιωτικά τζετ και τα πολυτελή ψώνια" με τον Τομ, αλλά στη συνέχεια κουράστηκε να υποτάσσεται διαρκώς στη θέληση του.

"Στο τέλος όλο αυτό την ξεπερνούσε, είχε αηδιάσει και αποφάσισε ότι έπρεπε να κάνει κάτι. Βασικά, ωρίμασε και πέταξε τα ροζ γυαλιά που φορούσε", δηλώνει πηγή του περιβάλλοντος της ηθοποιού:

"Συνειδητοποίησε ότι έφτασε ο καιρός να αρχίσει να αποφασίζει τι είναι το καλύτερο για τη Σούρι, ή τουλάχιστον να έχει κι η ίδια ισοδύναμο λόγο στην ανατροφή της, κάτι πρακτικά αδύνατο εάν θα παρέμενε κυρία Κρουζ".

Η ίδια πηγή τονίζει ότι η Χολμς δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψει στον Κρουζ να πάρει εκείνος την κηδεμονία του παιδιού τους, όπως είχε συμβεί με τον Κόνορ και τη Μπέλα μετά το διαζύγιο του από την Κίντμαν.

Την κάθετη διαφωνία του ζεύγους σχετικά με τη διαπαιδαγώγηση της κόρη τους, εντοπίζει ως αιτία του διαζυγίου και το ΤΜΖ, το οποίο αναφέρει ότι στη ρίζα όλων των συγκρούσεων τους υπήρξε πάντα η πίστη του Τομ στη Σαϊεντολογία. Έτσι, η Κέιτι ζητάει τώρα την κύρια κηδεμονία της Σούρι, ώστε εκείνος να μην έχει καμία επίδραση στα θρησκευτικά ζητήματα.

Η άποψη αυτή κυριαρχεί στα μέσα ενημέρωσης. "Η Κέιτι θέλει να στείλει στο σχολείο την κόρη της, όπως όλα τα παιδιά και να της έχει ένα σταθερό πρόγραμμα, ενώ ο Τομ διαφωνεί", εξηγεί η πηγή του RadarOnline: "Ο Τομ δεν πιστεύει στην πειθαρχία και δεν είναι καθόλου αυστηρός με τη Σούρι. Βασικά, ο Τομ φέρεται στη Σούρι σαν ενήλικη κι αυτό προκαλεί μεγάλες τριβές ως προς την ανατροφή της".