Έπεσε περονόσπορος: Χώρισε κι άλλος ποδοσφαιριστής;

17.09.2012
Να φταίει, το φεγγάρι, να φταίνε οι πλανήτες; Να φταίει που ήρθε το φθινόπωρο; Τι να φταίει άραγε και δεν φτουράνε οι καλοκαιρινές αγάπες των ποδοσφαιριστών;

Μετά τον Γιώργο Σαμαρά, ο οποίος χώρισε με την Κατερίνα Καινούργιου, πριν καν πέσει η πρώτη βροχή του Σεπτεμβρίου, ήρθε η σειρά του Γιώργου Τζαβέλλα να μπει στο κλαμπ. Όπως διαβάζουμε, ο διεθνής ποδοσφαιριστής και η Στέλλα Γιαμπουρά τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

Τι κι αν πολλοί περίμεναν ότι ο έρωτας τους που το καλοκαίρι ήταν σε όλο το του το μεγαλείο, θα κατέληγε σε συγκατοίκηση; Διαψεύστηκαν με τον πιο θλιβερό τρόπο... αυτό του χωρισμού. Και κανείς δεν ξέρει για ποιο λόγο το ζεύγος, που έδειχνε full in love χώρισε τα τσανάκια του. Κάποιοι λένε ότι και σε αυτούς, φταίει η άτιμη η απόσταση, αφού ο Τζαβέλλας φέτος θα αγωνίζεται στη Μονακό.

Και όπως υποψιαζόμαστε, όπως οι Σαμαράς – Καινούργιου δεν πρέπει να χώρισαν με το καλύτερο τρόπο (αφού πια δε λένε ούτε «γεια) έτσι και με Τζαβέλλα και Γιαμπουρά συμβαίνει το ίδιο. Γιατί το λέμε αυτό; Ένα μήνυμα του ποδοσφαιριστή στο Facebook μάς βάζει σε υποψίες, αφού είναι μέσα στο υπονοούμενο. «Δεν θα δώσω τη χαρά να ‘ναι κοντά μου στα εύκολα… όταν στα δύσκολα απουσιάζει!». Πάντως, πριν λίγες μέρες, η κάμερα του Star «τσάκωσε» το μοντέλο Γιαμπουρά σε νυχτερινή έξοδο με τον καλό της φίλο Τρύφωνα Σαμαρά.