Διάσημοι ηθοποιοί τραυματίστηκαν σε τροχαίο

17.09.2012
Λαχτάρησαν οκτώ διάσημοι Έλληνες ηθοποιοί, οι οποίοι βρίσκονται στην Κύπρο για παραστάσεις.

Ο θίασος της παράστασης «Τι Βουλή θα παραδόσεις μωρή» είχε αυτοκινητιστικό ατύχημα κι ευτυχώς από θαύμα δεν είχαμε τα χειρότερα. Το πουλμανάκι που μετέφερε μεταξύ άλλων τους Αντώνη Καφετζόπουλο, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Άννα Παναγιωτοπούλου, Μίρκα Παπακωνσταντίνου και Χρύσα Ρώπα τράκαρε με δύο άλλα αυτοκίνητα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οχτώ ηθοποιοί του θιάσου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, αυτοκίνητο που οδηγούσε άγνωστος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, προσέκρουσε στο δεξιό κιγκλίδωμα του δρόμου. Ένα δεύτερο αυτοκίνητο μόλις το είδε, σταμάτησε στην άκρη του δρόμου για να βοηθήσει τον οδηγό. Το πουλμανάκι που μετέφερε τους γνωστούς ηθοποιούς, για άγνωστο επίσης λόγο, προσέκρουσε διαδοχικά και στα δύο οχήματα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οχτώ άτομα.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και πήραν όλοι εξιτήριο, εκτός από την Ρώπα που υπέστη διάσειση και θα παραμείνει στο νοσοκομείο. Πάντως, σύμφωνα με ανακοίνωση του θιάσου, οι παραστάσεις θα συνεχιστούν κανονικά.