Ο Μπραντ Πιτ... χαρωπή νοικοκυρούλα!

17.09.2012
Δεν είναι μόνο όμορφος και ταλαντούχος ο διάσημος ηθοποιός! Έχει και άλλα κρυφά ταλέντα που κάνουν τη σύντροφό του να τον αγαπά ακόμη περισσότερο.


Ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ ενώ η πολύτεκνη οικογένειά τους αποτελεί πρότυπο για πολλούς.

Το διάσημο ζεύγος αρραβωνιάστηκε ύστερα από 7 χρόνια σχέσης και 6 παιδιά και παρόλο που επίσημη ημερομηνία για τον γάμο ακόμη δεν υπάρχει, τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι εν όψει του ευτυχούς γεγονότος, ο 48χρονος σταρ έχει αναλάβει κι άλλα πιο πρακτικά καθήκοντα στο σπίτι τα οποία φέρνει εις πέρας ιδανικά. Και πάντα με χαμόγελο!

"Ο Μπραντ ήταν ανέκαθεν ένας πολύ στοργικός και ενεργός πατέρας, όμως πρόσφατα ανέλαβε και άλλα καθήκοντα, του νοικοκυριού", αποκαλύπτουν πηγές της εφημερίδας "The Mirror" εξηγώντας ότι "παρόλο που το ζευγάρι έχει αρκετή βοήθεια για τις δουλειές αυτές, ο Πιτ άρχισε να βάζει πλυντήρια και να σιδερώνει πολύ συχνά".

"Ασχολείται ακόμη με την κηπουρική, ενώ λατρεύει να ζητά τη βοήθεια των παιδιών όταν ετοιμάζει το φαγητό, ακόμη και όταν η Άντζι λείπει για δουλειές", συνεχίζουν οι πηγές τονίζοντας πόσο καλό κάνει αυτή η "στροφή" του Πιτ σε όλη την οικογένεια.

Παράδειγμα προς μίμηση, λοιπόν, ας γίνει ο Μπραντ Πιτ για τους άντρες όλου του κόσμου. Τυχερή Αντζελίνα…

Ζ. Κ.