Γιατί ο -τσίπης- Κούτσερ δεν υπογράφει το διαζύγιο;

22.10.2012
Πολύς ντόρος έχει γίνει σχετικά με το τι καθυστερεί το διαζύγιο του γνωστού ηθοποιού με την Ντέμι Μουρ (Demi Moore), αλλά φαίνεται πως έχει και εκείνος μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε αυτό.

Ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) και η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) χώρισαν πριν από έναν χρόνο όταν εκείνος αποφάσισε να την κερατώσει –και μάλιστα την παραμονή της 6ης επετείου γάμου τους.

Από εκείνη τη στιγμή, η μεν 49χρονη ηθοποιός πήρε την κατιούσα με ανησυχητικούς ρυθμούς και παρά τις μικρές αναλαμπές, δεν φαίνεται να βρίσκει τη δύναμη να συνέλθει, ο δε 35χρονος πρώην της, είναι έτοιμος να… ξαναπαντρευτεί!

Η σχέση του Κούτσερ με τη Μίλα Κούνις (Mila Kunis) λέγεται ότι προχωράει "αστραπιαία" προς το στεφάνι, γεγονός που παρεμπιπτόντως έχει κάνει ακόμη πιο τρελή την Ντέμι που κάποια στιγμή είχε μουλαρώσει και δεν υπέγραφε το διαζύγιο.

Όμως, νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας που θέλουν τον Κούτσερ να κωλυσιεργεί ως προς τα διαδικαστικά γιατί έχει καβούρια στις τσέπες!

Οι δύο πρώην σύζυγοι δεν φαίνεται να τα βρίσκουν στο μοίρασμα της περιουσίας αλλά ούτε ο Κούτσερ δείχνει πρόθυμος να "πληρώσει" το μερτικό του ως οφείλει.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες θέλουν τον Άστον Κούτσερ, ο οποίος αναμφίβολα χρωστά την άνοδο των επαγγελματικών μετοχών του –αλλά και το αβγάτεμα των τραπεζικών του λογαριασμών- στην πρώην σύζυγο να μην έχει καμία διάθεση να της δώσει αυτά που ο νόμος ορίζει.

Ο Κούτσερ είναι σήμερα ο πιο υψηλά αμειβόμενος ηθοποιός της μικρής οθόνης καθώς πληρώνεται με £440. 000 το κάθε επεισόδιο της σειράς "Two and a half men" όπου πήρε τη θέση του Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen).

Ούτε λίγο ούτε πολύ η "αξία" του Άστον Κούτσερ στο χρηματιστήριο του Χόλιγουντ έχει φτάσει τα £87 εκατομμύρια ενώ η Ντέμι έχει σκαλώσει (!) στα £94 εκατομμύρια.

Δεν τα έχει πάει και άσχημα ο… νεαρός! Αλλά να είναι και εντάξει στις υποχρεώσεις του, έτσι;

Ζ. Κ.