Οικονομόπουλος: "Τρελός" στο στρατό, σταρ στην πίστα

03.12.2012
"Δεν το παίζω τρελός αλλά είμαι...." Κανονικά, το άσμα αυτό θα έπρεπε να το είχε πει ο Νίκος Οικονομόπουλος και θα ήταν... βγαλμένο από τη ζωή!

Κι αυτό, διότι μπορεί ο αοιδός να είναι μεγάλο αστέρι της πίστας και να γεμίζει μαγαζιά, όμως, στο στρατό δηλώνει… τρελός! Με χαρτί παρακαλώ!!! Σύμφωνα με τις ψυχιατρικές γνωματεύσεις,ο Οικονομόπουλος υποφέρει από «χρόνιες νευρωσικές εκδηλώσεις» με αποτέλεσμα να χαρακτηρίζεται «ακατάλληλος» να υπηρετήσει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο "Πρώτο Θέμα", ο νεαρός αοιδός εξετάστηκε από τέσσερις επιτροπές μέσα σε τέσσερα χρόνια. Μετά από σωρεία αναβολών, παρουσιάστηκε στο Πολεμικό Ναυτικό, όπου έδειξε αντιδραστική συμπεριφορά και κρίθηκε ακατάλληλος.

Ο Οικονομόπουλος έδωσε το "παρών" στο στρατόπεδο «Κανελλόπουλος», με το χαρτί Ι-4 στα χέρια, ωστόσο αρνήθηκε να εκτελέσει εντολές. Το αποκορύφωμα, δε, ήταν η αντίδραση του όταν του είπαν ότι πρέπει να κόψει τα μαλλιά του. Έτσι, οι αρχές βλέποντας τον ανίκανο να υπακούσει, του έδωσαν το Ι-5, μαζί με το απολυτήριο στρατού.

Και δύο μέρες μετά, ο αοιδός με τις "χρόνιες νευρωσικές εκδηλώσεις", διαβάζουμε, ότι παρουσιάστικε κανονικά στα μπουζούκια για τις εμφανίσεις του με την Έλλη Κοκκίνου!

Πάντως, στο φάκελο του αναφέρεται πως η κατάσταση της υγείας του «δύναται να βελτιωθεί», άρα δεν αποκλείεται να τον καλέσουν ξανά μέσα στα επόμενα δυο χρόνια.