Πώς πέρασε τα Χριστούγεννα η Σούρι;

28.12.2012
Οι πρώτες γιορτές της διάσημης μικρούλας μετά το διαζύγιο των γονιών της φαίνεται ότι ήταν πολύ καλύτερα από όσο τα φανταζόταν.

Ο Τομ Κρουζ (Tom Cruise) και η Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) χώρισαν πριν από μερικούς μήνες ύστερα από έξι χρόνια γάμου, με μοναδικό μέλημα και των δύο τη μονάκριβη Σούρι (Suri) τους.

Με αυτό στο μυαλό τους, λοιπόν, οι πρώην σύζυγοι αποφάσισαν να μοιραστούν τη μικρούλα με τον καλύτερο τρόπο.

"Η Σούρι πέρασε τα Χριστούγεννα με τη μαμά της και τους παππούδες της στο Οχάιο", αποκαλύπτει πηγή του περιοδικού "People", συμπληρώνοντας ότι αμέσως μετά πήγε να βρει τον μπαμπά της και τα αδέλφια της στη Νέα Υόρκη. Με ιδιωτικό τζετ, παρακαλώ.

Η Σούρι λέγεται ότι πέρασε υπέροχα και τα δώρα που πήρε ήταν όντως σκέτη… υπερπαραγωγή.

Σύμφωνα με το περιοδικό "Grazia" η μικρή πήρε ένα πόνι από τον μπαμπά, ο οποίος μάλιστα αγόρασε ένα ολοκαίνουριο σπίτι αξίας $13,5 εκατομμυρίων για να έχει τους απαραίτητους στάβλους και τους χώρους για να τρέχει το ζωντανό.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα "The Sun" η μαμά δώρισε στη Σούρι ένα βικτωριανό κουκλόσπιτο με τρεχούμενο νερό και ηλεκτρικό που στοίχισε $24.200 και βρήκε τη θέση του στον κήπο του οικογενειακού σπιτιού.

Αυτά μαζί με ένα μίνι iPad, και μια παιδική έκδοση του αυτοκινήτου Mercedes Benz (αξίας $9.000) είναι μερικά από τα δώρα που μαζί με ολόκληρες βαλίτσες επώνυμα ρούχα βρήκε η Σούρι κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του.

Στο μεταξύ, ο μπαμπάς Τομ λέγεται ότι έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο μιας γυναίκας με τα μισά του χρόνια και η μαμά Κέιτι έχει μείνει άνεργη καθώς το έργο στο οποίο έπαιζε στο Μπρόντγουεϊ κατεβάζει αυλαία άρον άρον καθώς δεν κόβει καθόλου εισιτήρια.

Ζ. Κ.