Το μοντέλο Ρόμεο Μπέκαμ ξαναχτυπά!

04.01.2013
Ήταν από τις πιο αναπάντεχες στιγμές του 2012. Να βλέπεις τον 10χρονο γιο του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ να ποζάρει σαν αληθινό μοντέλο για τον οίκο ''Burberry''.

Ο Ρόμεο Μπέκαμ επιστρέφει δριμύτερος λοιπόν με νέο διαφημιστικό σποτ για την καμπάνια Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2013. Μαζί με τον γλυκίτατο μικρούλη ποζάρουν ο Έντι Κάμπελ και η Κάρα Ντελεβίν (Edie Campbell,Cara Delevingne).

Στο νέο βίντεο, λανσάρεται η μεταλλική πλευρά της συλλογής του διάσημου βρετανικού οίκου μόδας κι εδώ ο Ρομέο ποζάρει με φλούο γυαλί ηλίου και μεταλλιζέ καπαρντίνα.

Το σκέρτσο του Ρόμεο αποδεικνύει γιατί το ανώτερο στέλεχος της διάσημης φίρμας, ο Κρίστοφερ Μπέιλι (Christopher Bailey) τόνισε τόσες φορές πως ο Ρομέο έκλεψε την παράσταση στα παρασκήνια της φωτογράφισης, παρόλο που έκανε την πρώτη επαγγελματική του δουλειά.

Πάντως, ακόμα και τώρα, πολύς είναι ο αντίλογος που έχει γίνει για τις εξωσχολικές δραστηριότητες του υιού Μπέκαμ που είναι μόλις 10 ετών. Ο Μάριο Τεστίνο πάντως, ο φωτογράφος της καμπάνιας, τόνισε πως διασκέδασε απίστευτα με το φιντάνι του ζεύγους Μπέκαμ!

Κ.Π