Ιδού ο νεογέννητος γιος της Σακίρα!

05.02.2013
Καμαρώνει τους άντρες της η διάσημη φρέσκια μανούλα στην πρώτη επίσημη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα για "καλό σκοπό".

Η Σακίρα (Shakira) γέννησε το πρώτο παιδί της, καρπό της σχέση της με τον άσσο της Μπαρτσελόνα, Τζεράρ Πικέ (Gerard Pique) στις 22 Ιανουαρίου και αντί να πουλήσει την πρώτη του φωτογραφία έναντι αστρονομικού ποσού που της πρόσφεραν, προτίμησε να την προσφέρει η ίδια για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Συγκεκριμένα, η 35χρονη κολομβιανή σταρ δημοσιοποίησε η ίδια την πρώτη φωτογραφία του Μίλαν (Milan) της ζητώντας από τους θαυμαστές της να δωρίσουν όποιο ποσό μπορούν στη Unicef στο όνομα του γιου της.

Η φωτογραφία απεικονίζει τον Πικέ να κρατά στοργικά τον μόλις μιας εβδομάδας γιο του στα χέρια του φιλώντας τον γλυκά στο μέτωπο.

"Ελπίζουμε ότι άλλα, λιγότερο τυχερά παιδιά σε αυτό τον κόσμο θα μπορέσουν να έχουν τα απαραίτητα για να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες μέσα από δώρα και δωρεές που θα γίνουν στο όνομα του Μίλαν", εξήγησε το διάσημο ζευγάρι ευχαριστώντας όλους όσους "μοιράστηκαν αυτές τις ανεπανάληπτες στιγμές μαζί τους".

Ζ. Κ.