Ε ναι λοιπόν: Παντρεύεται η πρώην του Αρναούτογλου

04.03.2013
Θα ξεκινούσαμε με το all time classic άσμα «το προσκλητήριο που μου πεσε από τα χέρια» και θα το αφιερώναμε στον Γρηγόρη τον Αρναούτογλου

αλλά επειδή το έργο έχει επαναληφθεί, δεν μπορεί ο άνθρωπος να είναι με ένα προσκλητήριο που του πέφτει ξανά και ξανά. Γιατί, το άσμα αυτό το αφιερώσαμε στον Αρνι την πρώτη φορά που η πρώην του, η Νικόλ Κοτοβός αποφάσισε να παντρευτεί με τον Αχιλλέα Βιγκόπουλο.

Ωστόσο, το ζευγάρι τον περασμένο Σεπτέμβριο αποφάσισε να αναβάλει το γάμο του, αφού όπως είπαν, δεν προλάβαιναν να ετοιμαστούν. Εξάλλου, ήταν μαζί μόλις έναν μήνα!!! Τώρα, που είναι λίγο περισσότερο μαζί και να δέσουν ως ζεύγος πρόλαβαν και τις γαμήλιες ετοιμασίες τους έκαναν.

Έτσι, δημοσίευσαν στην εφημερίδα Εστία την αναγγελία του γάμου τους που θα γίνει στην Αθήνα. «Ο Βιγκόπουλος Αχιλλέας, κάτοικος Αθηνών, γεννηθείς εις Αθήνας, του Νικολάου και της Αναστασίας, το γένος Τζιρατούδη, και η Νικόλ Κοτοβού, κάτοικος Αθηνών, γεννηθείσα εις Νέα Υόρκη, ΗΠΑ, το γένος Τσουνάκη, πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει στην Αθήνα» γράφει η αναγγελία.

Άντε με το καλό και χωρίς αναβολές ετούτη τη φορά.