Λάτσιος-Ντορέττα: Πυκνώνουν οι εμφανίσεις, φουντώνουν οι φήμες

01.04.2013
Δε λέμε, από τότε που ο Γιάννης Λάτσιος χώρισε με την Ελένη Μενεγάκη, κάθε λίγο και λιγάκι τού χρεώνουν και από μία νέα εντυπωσιακή σύντροφο.

Μην και τονε δούνε να συνοδεύεται από γυναίκα, μην και σταθεί θηλυκό δίπλα του, αμέσως θα σπεύσουν να μιλήσουν για «ειδύλλιο». Ο Λάτσιος, τρία χρόνια που είναι διαζευγμένος μήτε επιβεβαιώνει ή διαψεύδει τις εκάστοτε φήμες μήτε κι έχει βγει επίσημα με κάποια.

Μυστήριο τα προσωπικά του και μυστήριο είναι και το τελευταίο love story που έσκασε τελευταία με πρωταγωνιστή εκείνον και τη Ντορέττα Παπαδημητρίου. Ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 και κριτής στο Dancing with the stars, τον τελευταίο καιρό φαίνεται ότι κάνει καλή παρέα (άλλοι λένε ότι έχει έρθει πολύ κοντά) με τη νικήτρια του show. Και είναι γεγονός ότι σε πολλές κοσμικές εκδηλώσεις δίνουν και οι δύο το «παρών» τους.

Με αποτέλεσμα να κυκλοφορήσουν φήμες ειδυλλίου. Μάλιστα, η κοινή τους εμφάνιση στην πρεμιέρα «Δαίμονες», όπου μπήκαν μαζί στο Παλλάς κι έφυγαν και μαζί φούντωσε ακόμη περισσότερο τις φήμες. Ο Λάτσιος αρνείται να μιλήσει σχετικά τονίζοντας ότι ποτέ του δε μιλά για προσωπικά θέματα, ενώ στο ίδιος μήκος κύματος είναι και η Ντορέττα. Εξάλλου, η ηθοποιός μετά το διαζύγιο της με τον Κώστα Πηλαδάκη αποφεύγει να μιλά για την προσωπική της ζωή.

Ωστόσο, το μυστήριο για το τι συμβαίνει μεταξύ τους μεγάλωσε μετά την παρουσία του Λάτσιου στην πρεμιέρα της Παπαδημητρίου στο πλευρό των Onirama. Ο διευθυντής βρέθηκε στο κλαμπ πρώτη μούρη σκηνή και διασκέδασε με τη ψυχή του με το πρόγραμμα. Αλλά και με την εμφάνιση της Ντορέττας, η οποία ήτο εντυπωσιακή.

Αυτά. Βρε λες να μάς προκύψει όντως έρωτας από το... πουθενά;