Το μοντέλο που έριξε χυλόπιτα στον ντι Κάπριο

21.05.2013
Ο ηθοποιός, που είναι διάσημος μεταξύ άλλων και για τη συλλογή μοντέλων που έχει κάνει μέχρι σήμερα στη ζωή του, φαίνεται ότι εισέπραξε –προς μεγάλη του έκπληξη- ένα ηχηρότατο"Όχι".

Η Κάρα Ντελεβίν (Cara Delevinge) περπάτησε στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών και εντυπωσίασε ακόμη μια φορά, σέξι και αέρινη, όπως πάντα, για να παρακολουθήσει την επίσημη προβολή της ταινίας "Ο Υπέροχος Γκάτσμπι".

Εκτός από τα φλας των φωτογράφων, φαίνεται ότι η 20χρονη καλλονή τράβηξε και την προσοχή του Λεονάρντο ντι Κάπριο (Leonardo diCaprio), πρωταγωνιστή της ταινίας, ο οποίος, ως γνωστόν, έχει έτσι και αλλιώς μεγάλη αδυναμία στα μοντέλα.

Όπως μεταφέρουν πηγές, όμως, ο Λίο κάπου "σκόνταψε" καθώς η Κάρα δεν "έπεσε με τη μία" όπως γίνεται συνήθως.

"Κανονικά, το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο Λίο είναι να κοιτάξει απλά ένα κορίτσι και πέφτει στα πόδια του. Όμως με την Κάρα δεν έγινε έτσι", μεταφέρει η πηγή, εξηγώντας ότι ο ντιΚάπριο πέρασε όλο το βράδυ κυνηγώντας τη χωρίς, όμως αποτέλεσμα.

"Μίλησαν και εκείνος ήταν αρκετά ευθύς προσκαλώντας την αμέσως σε πάρτι που θα έδινε αργότερα στη σουίτα του. Αντάλλαξαν αριθμούς τηλεφώνου, αλλά αυτό ήταν όλο", συνεχίζουν οι πηγές συμπληρώνοντας πως η Ντελεβίν βρήκε τον 38χρονο σταρ "υπερβολικά επιθετικό και υπερβολικά μεγάλο".

Μια εμπειρία ακόμη λοιπόν για τον Λίο, ο οποίος μέχρι τώρα, δεν έχει αφήσει μοντέλο για μοντέλο.

Ζ. Κ.