Η Κιμ Καρντάσιαν αποκαλύπτει το φύλο του παιδιού

24.05.2013
Δελεαστικό "τυράκι" προσφέρει στους τηλεθεατές του ριάλιτι σόου όπου πρωταγωνιστεί η μέλλουσα μανούλα καθώς τους προετοιμάζει για τα μεγάλα νέα.

Αυτές τις μέρες στην αμερικανική τηλεόραση παίζουν συνέχεια διαφημίσεις για τη νέα σεζόν του σόου "Keeping up with the Kardashians" που ξεκινά στις 2 Ιουνίου.

Ένα από τα τρέιλερ, λοιπόν, δείχνει την Κιμ (Kim) ξαπλωμένη στο κρεβάτι του γυναικολόγου να κάνει υπέρηχο, όπου και μαθαίνει το φύλο του παιδιού που αναμένεται τον Ιούλιο.

Στο εν λόγω βίντεο, η μαμά της 32χρονης σταρ, Κρις Τζένερ (Kris Jenner) ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά "Βλέπετε ένα μικρό πουλάκι;" και ενώ η συνέχεια δεν αποκαλύπτεται, το υπονοούμενο είναι σαφές και δίνει πολλές πιθανότητες στην Κιμ και τον σύντροφό της, Κάνιε Γουεστ (Kanye West) να περιμένουν αγοράκι.

Πάντως, οι φήμες θέλουν τη μέλλουσα μανούλα έτοιμη να κάνει μια "απάτη" με το μωράκι της σχετικά με τις πρώτες φωτογραφίες του καθώς ο καλός της έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να τις πουλήσουν σε κάποιο έντυπο κατά το συνήθειο των διασήμων. Διάβασε τα πάντα για το θέμα, εδώ
Ζ. Κ.