Η μπηχτή του Κόκλα για τον Ρουβά

30.07.2013
Ο Κώστας Κόκλας μίλησε στο ένθετο «Thema People» σχολίασε ανάμεσα σε άλλα που είπε, και την απόπειρα του Σάκη Ρουβά στο θέατρο με τις «Βάκχες».

Ο γνωστός και αγαπημένος ηθοποιός με χρόνια στον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης, μίλησε για το έργο του Ευριπίδη που σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη ανέβηκε φέτος και στο οποίο ο Σάκης Ρουβάς ως Διόνυσος δοκιμάζει και σε αυτό το είδος το ταλέντο του: «Παρόλο που ο Σάκης μού είναι ιδιαίτερα συμπαθής, τολμώ να πω ότι ο καθένας πρέπει να πληρώνεται από το ταμείο του. Γίνεται, για παράδειγμα, εγώ να πάω να τραγουδήσω στο Αθηνών Αρένα; Αντίστοιχα, θεωρώ δύσκολο ένας τραγουδιστής να παίξει τον Διόνυσο, τον Ορέστη ή τον Οιδίποδα, ρόλους που προϋποθέτουν συγκεκριμένη παιδεία», είπε ο Κόκλας που ως «παλιός» στο κουρμπέτι τα είπε λίγο έξω από τα δόντια για τον Σάκη ο οποίος σε γενικές γραμμές μπορεί να είναι νεότερος αλλά άρεσε και μάλιστα πολύ.

Γιατί και τη φωνή διαθέτει και την θεατρικότητα την έχει και το κολλητό εσώρουχο του πάει μούρλια! Και τώρα που το είπε ο Κόκλας, γιατί να μην πάει και εκείνος στο Αθηνών Αρένα; That’s the spirit! Καθόλου άσχημη ιδέα... Να και μια προοπτική που δεν την είχαμε σκεφτεί!

Ε.Α.