Μας δουλεύει ψιλό γαζί η Κιμ Καρντάσιαν

02.08.2013
Και ενώ μέχρι να γεννήσει δεν έκανε βήμα χωρίς να το μαθαίνουμε, τώρα, η 32χρονη ριάλιτι σταρ έχει φτάσει στην αντίπερα όχθη. Και την έχει ξεπεράσει, γιατί κάνει και… πλακίτσα, όπως φαίνεται.

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) έφερε στον κόσμο την κορούλα της, Νόρθ (North), καρπό το έρωτά της με τον διάσημο ράπερ Κάνιε Γουεστ (Kanye West) στις 15 Ιουνίου και από εκείνη τη στιγμή δεν έχουμε δει ούτε πατουσάκι.

Προφανώς η διάσημη λεχώνα προετοιμάζει "θριαμβευτική επάνοδο" στα κοινά γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά αυτή η εξαφάνιση από προσώπου γης!

Τυράκια, όμως, φροντίζει να δίνει στο "κοινό" της η Κιμ, όπως και οι "δαιμόνια" μαμά και μανατζέρ της, Κρις Τζένερ (Kris Jenner) η οποία εμφανίστηκε στο πλατό του νέου της τοκ σόου κρατώντας ένα μωράκι, προσποιούμενη φυσικά ότι είναι η νέα της εγγόνα –που δεν ήταν!

Στα ίδια πατήματα φαίνεται ότι βαδίζει και η κόρη της τώρα, η οποία πόσταρε στο Facebook μια φωτογραφία όπου διακρίνεται η ίδια να έχει στην αγκαλιά της ένα μωράκι –από το οποίο φαίνεται μόνο το κεφαλάκι- ενώ η αδελφή της Κόρτνεϊ (Courtneney) του κάνει… χαρούλες.

Η λεζάντα που συνόδευε τη φωτό έγραφε χαρακτηριστικά –και σαφώς παραπλανητικά "Λατρεύω αυτές τις ανεκτίμητες στιγμές" ενώ, όπως αποκαλύφθηκε πολύ γρήγορα, το μωράκι που κρατούσε η Κιμ ήταν ο ανιψιός της, ο Μέισον, λίγους μήνες μετά τη γέννησή του.

Σε αναμονή ακόμη, λοιπόν, για την επίσημη πρώτη της Κιμ και της κόρης.
Ζ. Κ.