Επιτέλους! Είδαμε την Κιμ Καρντάσιαν μετά τη γέννα!

03.08.2013
Επτά εβδομάδες αφού έγινε μανούλα, η 32χρονη ριάλιτι σταρ "έσκασε μύτη" βγαίνοντας από το καβούκι της όπου είχε κρυφτεί.

Η αφορμή για να κάνει την πρώτη εμφάνισή της μετά τη γέννηση της μικρής Νορθ (North) η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) ήταν το νέο τοκ σόου της δικής της μητέρας που δεν φαίνεται να πηγαίνει και τόσο καλά και αναγκάστηκε να ζητήσει "τα μεγάλα μέσα".

Η Κρις Τζένερ (Kris Jenner) όχι μόνο έχει απογοητεύσει τους κριτικούς, αλλά τους έχει εξοργίσει κιόλας όταν προσπάθησε να δωροδοκήσει μια από αυτές και εκείνη την ξεμπρόστιασε "στεγνά".

Τι να κάνει, λοιπόν, και η αφοσιωμένη κόρη Κιμ. Σου λέει: "αφού θα βγω που θα βγω όπου νάναι, δεν το κάνω στη δική της εκπομπή μπας και πάρει λίγο τα πάνω της".

Και έτσι ακριβώς έγινε, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.


Ο P. Diddy που εκτελούσε χρέη συν-οικοδεσπότη προσφώνησε την "υψηλή" καλεσμένη που έκανε έκπληξη στη μαμά Κρις που -ουάου- δεν είχε ιδέα -λέμε τώρα- και της είπε τα εξής: "Γεια μαμά. Ήθελα να σου πω συγχαρητήρια για το νέο σου σόου. Λυπάμαι που δεν μπορούσα να είμαι εκεί αυτοπροσώπως, αλλά λατρεύω τη ζωή στο σπίτι λίγο περισσότερο αυτό τον καιρό. Όμως, σε παρακολουθώ κάθε μέρα και είσαι απίθανη. Πραγματικά γεννήθηκες για να κάνεις αυτό. Ήθελα να σου πω ότι σε αγαπώ και να ευχηθώ να έχεις ένα απίθανο σόου" , είδαμε και ακούσαμε όλοι μια ομολογουμένως πολύ όμορφη, υγιή και χαρούμενη Κιμ να λέει σε ένα μαγνητοσκοπημένο μήνυμα προς τη μαμά της.

Η συνέχεια, βέβαια, όλα τα λεφτά. Η Κρις έβαλε τα κλάματα -καλά, τελείως με το στανιό, αλλά ας μην το κάνουμε και ζήτημα- γιατί δεν μπορούσε να πιστέψει την έκπληξη και την τιμή που της έκανε η κορούλα της και συγκινηθήκαμε όλοι.

Τώρα αυτό που μένει είναι η επίσημη "ζωντανή" πρώτη εμφάνιση της Κιμ Καρντάσιαν και με το καλό μαζί με την κορούλα της.

Πάντως, οι φήμες δεν τη θέλουν να αργεί και πολύ αυτή την εμφάνιση γιατί λέγεται ότι η διάσημη λεχώνα θέλει οπωσδήποτε να παραβρεθεί στα γενέθλια της μικρής της αδελφής Κάιλι Τζένερ στις 10 Αυγούστου και μη θέλοντας η δική της 'πρώτη" να επισκιάσει τη μέρα της 16χρονης νεαράς φέρεται αποφασισμένη να κάνει τα φανερώματα λίγο νωρίτερα. Όπου νά'ναι δηλαδή...
Ζ. Κ.