Πάρις Χίλτον: Σάλος από το τιτίβισμα για τον Μαντέλα

06.12.2013
Έξαλλη είναι η διάσημη κοσμική κληρονόμος από κάποιο "φυτευτό" –όπως υποστηρίζει η ίδια- σχόλιο που υποτίθεται ότι έκανε για τον θάνατο του θρυλικού ηγέτη.

Ο Νέλσον Μαντέλα (Nelson Mandela) πέθανε χθες και η είδηση συγκλόνισε όλο τον κόσμο –διάσημο και μη- που κατέκλυσε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σχετικά μηνύματα.

Ένα όμως από αυτά προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη γιατί ήταν… λάθος.

Τιτίβισμα που φάνηκε στον λογαριασμό της Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) έγραφε "Αναπαύσου εν ειρήνη Νέλσον Μαντέλα. Ο λόγος σου "Έχω ένα όνειρο" αποτελεί μεγάλη έμπνευση. Ένας υπέροχος άντρας".

Η σύγχυση ανάμεσα στον ηγέτη της νοτίου Αφρικής και τον δρ. Μάρτιν Λούθερ Κινγκ (dr. Martin Luther King) είναι προφανής, όμως δεν έγινε από την Πάρις.

"Όπως έκανε αυτό το ηλίθιο ψεύτικο τιτίβισμα δείχνει έλλειψη σεβασμού στην απώλεια που θρηνεί όλος ο κόσμος αυτή τη στιγμή. Το ίδιο ισχύει και για τα μπλογκ που το αναδημοσιεύουν", έγραψε στα 12 εκατομμύρια ακολούθους της η Χίλτον βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

"Μόλις προσγειώθηκα και έμαθα τα δυσάρεστα νέα για τον Νέλσον Μαντέλα. Ήταν ένας αληθινός ήρωας και ο κόσμος είναι καλύτερος χάρη σε αυτόν. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη", έγραψε στη συνέχεια η Πάρις για να αποκατασταθεί η τάξη.

Ο Νέλσον Μαντέλα, πέθανε στο Γιοχάνεσμπουργκ περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του σε ηλικία 95 ετών. Υπήρξε ο πρώτος μαύρος πρόεδρος της νοτίου Αφρικής και θα μείνει πάντα στην ιστορία ως ο άνθρωπος που έβαλε τέλος στο καθεστώς του Άπαρτχαϊντ.

Ζ. Κ.