Αλλεργική στο... γλείψιμο η Τζένιφερ Λόρενς

06.12.2013
Δεν της αρέσουν οι κολακείες της διάσημης ηθοποιού και το βροντοφωνάζει.

Στα 23 της χρόνια, η Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence) έχει ήδη κερδίσει ένα Όσκαρ και τον χαρακτηρισμό της πιο πολλά υποσχόμενης ηθοποιού της γενιάς της. Όμως σιχαίνεται τις κολακείες δεν θέλει να της συμπεριφέρονται σαν να είναι κάτι ξεχωριστό και το ξεκαθαρίζει απόλυτα.

"Γίνομαι αλλεργική σε όλα αυτά. Όταν οι άνθρωποι σου φέρονται διαφορετικά τη στιγμή που εσύ δεν νιώθεις έτσι τελικά σε αποξενώνει", παραδέχτηκε μιλώντας στο USA Today η Τζένιφερ Λόρενς εξηγώντας ότι δεν αντέχει να βλέπει "αυτό το ύφος" στα πρόσωπα όσων την κοιτάζουν.

"Εγώ βρίσκω ανθρώπους που δεν αλλάζουν τη στάση τους απέναντί μου και έτσι βρίσκω την πραγματικότητά μου", ξεκαθάρισε η Λόρενς αποκαλύπτοντας γιατί μόλις τελειώσει τα γυρίσματα της τρίτης ταινίας των Hunger Games με τίτλο "Hunger Games: Mockingjay" τον Ιούνιο του 2014 σκοπεύει να κάνει ένα διάλειμμα.

"Έχω χτίσει την καριέρα μου. Τώρα πρέπει να χτίσω και την υπόλοιπη ζωή μου", εξήγησε η νεαρή ηθοποιός προσθέτοντας ότι πρέπει να πιάσει ένα σπίτι, και να έρθει επαφή με ανθρώπους εκτός δουλειάς.

Ως προς τα προσωπικά της; Η Τζένιφερ έχει αναθερμάνει τη σχέση της με τον πρώην της, Νίκολας Χάουλτ (Nicholas Hoult) μετά τον σύντομο χωρισμό τους, όμως το ζεύγος κρατά τη σχέση τους ευλαβικά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και "είναι και οι δύο πολύ καλά σε αυτό", όπως παραδέχτηκε και η ίδια η Λόρενς.

Ζ. Κ.