Χάσαμε την Παπαβασιλείου: Ερωτεύτηκε μεγάλο-κρεατέμπορα

08.01.2014
Το χάσατε το κορμί πατριώτη, που αρκετό καιρό έμεινε μόνο του. Η Έλενα Παπαβασιλείου είναι και πάλι ερωτευμένη και όπως διαβάζουμε σε διάφορα δημοσιεύματα, ο άνδρας που τής έκλεψε την καρδιά είναι μεγάλο-κρεατέμπορας.

Και πολύ γοητευτικός, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν από την απόδραση τους στην Αράχοβα. Εκεί, άλλωστε, ο φακός «τσάκωσε» τη σέξι και σφόδρα ερωτευμένη Παπαβασιλείου, η οποία αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα, ζούσε τον έρωτα της με τον αγαπημένος της. Κι έτσι, δεν έλειψαν τα ενσταντανέ με τα γεμάτα πάθος φιλιά του νεόκοπου ζεύογυς.

Ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά λέγεται Σταμάτης Κώνστας, είναι 37 ετών και καθόλου άγνωστος στην Παπαβασιλείου, αφού πήγαιναν μαζί σχολείο! Είδες πώς τα φέρνει η ζωή; Οι δυο τους φοιτούσαν στην ελληνογερμανική σχολή, μόνο που εκείνος ήταν μία τάξη μεγαλύτερος.

«Είναι από τα ευχάριστα παιχνίδια που επιφυλάσσει η ζωή. Η Έλενα και ο Κώστας γνωρίζονται από τα εφηβικά τους χρόνια: πήγαιναν στο ίδιο Λύκειο, αλλά εκείνος ήταν ένα χρόνο μεγαλύτερός της», επισημαίνει άνθρωπος από το περιβάλλον τους, στο περιοδικό ΟΚ.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, το ειδύλλιο της Έλενας ξεκίνησε σχεδόν ταυτόχρονα με εκείνο της καλύτερής της φίλης, Σόφης Πασχάλη, ενώ οι σύντροφοί τους είναι φίλοι!

Πηγή: ΟΚ