Δίδυμα για τον Χέμσγουορθ

16.01.2014
Όπως επιβεβαιώθηκε μόλις, η Έλσα Πατακί δεν θα φέρει στον κόσμο, ένα παιδάκι ακόμη, αλλά δύο!

Ο Κρις Χέμσγουορθ (Chris Hemsworth), μεγάλος αδελφός του Λίαμ (Liam) είναι παντρεμένος με την Έλσα Πατακί (Elsa Pataky) και έχουν ήδη μαζί μια κορούλα, τη 19 μηνών Ίντια Ρόουζ (India Rose).

Η εγκυμοσύνη της Πατακί ανακοινώθηκε πριν από λίγους μήνες, όμως τώρα το περιοδικό People επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για δίδυμη κύηση, που μάλιστα έχει ενθουσιάζει το ερωτευμένο ζεύγος.

Στην πρόσφατη τελετή για τις Χρυσές Σφαίρες το 37χρονο μοντέλο έκανε λαμπερή εμφάνιση καμαρώνοντας την κοιλίτσα της, δίπλα στον κατά 7 χρόνια νεότερο σύζυγό της, ο οποίος έγινε διάσημος μέσα από τον κινηματογραφικό ρόλο του "Θορ".

Όσο για τον Κρις; Εκείνος θεωρεί ότι γίνεται καλύτερος ηθοποιός γιατί η οικογενειακή ζωή του τον κρατά γειωμένο και φροντίζει να την απολαμβάνει όσο καλύτερα μπορεί.

Στην επόμενη φωτογραφία δείτε τον 30χρονο Κρις (αριστερά, για όσους μπερδεύονται) με τον 24χρονο αδελφό του, Λίαμ. Ο Λίαμ έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τον ρόλο του στις ταινίες των "Hunger Games" και τη σχέση του με τη Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus).