Ελένη: Γιατί δεν παντρεύεται τον Ματέο;

26.02.2014
Τέσσερα χρόνια μαζί είναι η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος κι έχουμε πλέον βεβαιωθεί όλοι ότι η παρουσιάστρια ζει στο πλευρό του, τον απόλυτο έρωτα.

Και όλοι αναρωτιόμαστε γιατί δεν έχει επισημοποιήσει τη σχέση, αφού το Λενιώ είναι υπέρ των σοβαρών δεσμεύσεων. Αν και, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια στην εκπομπή της, αν και φοβάται το γάμο, έχει παντρευτεί δύο φορές.

Λες, λοιπόν, να την έπιασε ο φόβος στην τρίτη; Μήπως φοβάται πώς τούτη θα είναι και η... φαρμακερή; Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το περιβάλλον της, η Ελένη δεν σκοπεύει να επισημοποιήσει τη σχέση της με τον Παντζόπουλο, αν δεν έρθει στη ζωή τους ένα μωρό.

Κι εδώ είναι το... μπέρδεμα. Ο Ματέο θέλει σαν τρελός να γίνει πατέρας, όμως η Μενεγάκη έχει ήδη τρία παιδιά και η ιδέα ενός τέταρτου στα 44 της, μάλλον δεν είναι ιδέα που την τρελαίνει ιδιαίτερα.

​ «Καθώς η Ελένη έχει ήδη τρία, η απόκτηση τέταρτου παιδιού δεν είναι κάτι που επιδιώκει. Από την άλλη, ο Μάκης θέλει πολύ να γίνει πατέρας» δηλώνει πάντα η ίδια πηγή. Και μάς πιάνει τώρα η αγωνία: Λες αυτό να αποτελέσει εμπόδιο στον έρωτα τους;

Πηγή: OK