Καγιά: Δεν κρύβεται πια & μιλά για το νέο αμόρε της

26.03.2014
Ξανά ερωτευμένη είναι η Βίκυ Καγιά και ο άνδρας που έκλεψε την καρδιά του φρεσκοχωρισμένου μοντέλου, είναι ο Ηλίας Κρασσάς.

Εξάλλου, αυτό το ξέραμε εδώ και καιρό. Και τώρα ήρθε η ώρα η Καγιά να μιλήσει ανοιχτά για τη νέα της σχέση, μετά το διαζύγιο με το Νίκο Κριθαριώτη.

«Με τον Ηλία Κρασσά δεν κρυβόμαστε. Βγαίνουμε και περνάμε καλά. Απλώς από εδώ και πέρα για την προσωπική μου ζωή δε θέλω να λέω πολλά, ούτε να τα αναλύω, προτού εξελιχθούν μόνα τους», δηλώνει στο περιοδικό Hello. Και συνεχίζει, εξηγώντας τι είναι αυτό που την μαγνητίζει σε έναν άντρα: «Τα καθαρά μάτια, το έξυπνο βλέμμα και τα χέρια του».

Το μοντέλο μιλά και για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου. Και μπορεί την «πίκρα» του χωρισμού να την έχει πρόσφατη, όμως, όπως λέει είναι... αθεράπευτα ρομαντική. «Δε σημαίνει ότι επειδή κάτι δεν δούλεψε, δεν μπορεί να δουλέψει ξανά. Πιστεύω πάρα πολύ στο γάμο και την οικογένεια!» τονίζει. Αν και ξεκαθαρίζει ότι αν παντρευόταν ξανά, δεν θα έκανε τον ίδιο γάμο με τον πρώτο.

«Ο γάμος έχει να κάνει με τον άνθρωπο που είσαι, με τις συνήθειες του ζευγαριού. Μου αρέσει τα πράγματα να έρχονται με μεγάλη ηρεμία, δεν θέλω να βάζω πρόγραμμα, δεν θέλω να κάνω δηλώσεις. Έχω βγει από μια δύσκολη κατάσταση, που με έμαθε και με ωρίμασε» δήλωσε η Καγιά.

Πηγή: Hello

Δες πόσο αθώα ήταν η Βίκυ Καγιά στα 16 (pics)