Κορινθίου: Μάθε πώς αποφεύγει το σεξ με τον Αϊβάζη

26.03.2014
Για τον Γιάννη Αϊβάζη μίλησε γι ακόμη μία φορά η Μαρία Κορινθίου, μόνο που τώρα είπε να μην περιοριστεί στα δημοσιεύματα που τους χωρίζουν κάθε λίγο και λιγάκι.

Αλλά να προχωρήσει σε πιο... προσωπικές αποκαλύψεις, όπως για τη σεξουαλική τους ζωή μετά από έξι χρόνια γάμου. Μάλιστα, η Κορινθίου δε δίστασε να μας πει πώς αποφεύγει να κάνει σεξ με το σύζυγο, όταν δεν έχει όρεξη. Γιατί, ναι συμβαίνει και αυτό.

«Φυσικά το σεξ δεν είναι το ίδιο όπως τον πρώτο χρόνο. Ανάλογα με τις περιόδους και την ψυχολογική σου κατάσταση. Μπορώ να πω ότι είναι μεταβαλλόμενες οι καταστάσεις. Αυτό που με διακρίνει σε όλες μου τις σχέσεις, είτε φιλικές, είτε ερωτικές, είναι ότι είμαι ειλικρινής. Όπως θα πω σε μια φίλη μου ότι είμαι κουρασμένη και δε θέλω να πάμε για καφέ, έτσι αν δεν θέλω να κάνω σεξ, θα πω “Γιάννη βαριέμαι”. Δεν θα βρω κάποια δικαιολογία, ότι έχω πονοκέφαλο για παράδειγμα», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Η σέξι ηθοποιός μιλά και για την εμφάνιση της κι αν ένιωσε ποτέ άσχημα ποτέ με το σώμα της. «Γνωρίζω ότι δεν έχω δίμετρα πόδια, γνωρίζω ότι δεν έχω το τέλειο σώμα, έχω τα “πιασιματάκια” μου και περιφέρεια. Είμαι καλά, δε με νοιάζει. Μου αρέσουν οι καμπύλες και τα μπούτια μου» τόνισε.

Πηγή: περιοδικό You

Δες τη Μαρία Κορινθίου με μαγιό να μοιράζει εγκεφαλικά στην παραλία