Σκάνδαλο με την ανήλικη κόρη του Γουιλ Σμιθ

08.05.2014
Στο μάτι του κυκλώνα βρέθηκε η οικογένεια του διάσημου ηθοποιού με εστία τη 13χρονη κόρη τους, Γουίλοου.

Ένας από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους του Χόλιγουντ τα τελευταία χρόνια, ο Γουιλ Σμιθ (Will Smith) και η γυναίκα του Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ (Jada Pinkett Smith) φαίνεται ότι ξέρουν καλά τους κανόνες του παιχνιδιού της σόουμπιζ, όμως συχνά πυκνά δέχονται και τα πυρρά του.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που κατηγορούν το διάσημο ζεύγος των ηθοποιών ότι έχει βγάλει από πολύ νωρίς τα δυο τους παιδιά στο κλαρί και στην ουσία τα εκμεταλλεύονται.

Ο Τζέιντεν (Jaden) είναι 15 χρονών και οι φήμες τον θέλουν σε σχέση με τη μικρή αδελφή των Καρντάσιαν/Τζένερ.

Όμως αυτή τη φορά, ο σάλος προέκυψε ύστερα από μερικές ασπρόμαυρες, προκλητικές -για πολλούς- φωτογραφίες που ανέβηκαν στο ίντερντετ και απεικονίζουν τη 13χρονη Γουίλοου στο κρεβάτι μαζί με τον Μόιζες Αρίας (Moises Arias), ο οποίος είναι γνωστός από τη συμμετοχή του στο σίριαλ "Χάνα Μοντάνα".

Και φυσικά, για όσους αναρωτιούνται, το θέμα προκύπτει καθώς ο περί ου ο λόγος είναι 20 χρονών άντρας και παρόλο που είναι φίλος της οικογένειας χρόνια και οι εν λόγω λήψεις λέγεται ότι είναι μέρος ολοκληρωμένης φωτογράφησης για περιοδικό, το διαδίκτυο πήρε φωτιά από τα πολυποίκιλα σχόλια.

Όσο για τους γονείς της νεαράς, που παρεμπιπτόντως όλο τους χωρίζουν και όλο μαζί είναι, λέγεται ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με το θέμα "θεωρώντας τις φωτογραφίες καλλιτεχνικές" ενώ πηγές του TMZ μεταφέρουν ότι "οι Σμιθ θεωρούν ότι η Γουίλοου είναι αρκετά μεγάλη για να παίρνει τις δικές της αποφάσεις ακόμη και ως προς το με ποιους κάνει παρέα, ακόμη και αθώα στο κρεβάτι".

Στη φωτογραφία που ακολουθεί σύσσωμη η οικογένεια Σμιθ. Από αριστερά, Τζέιντεν, Γουίλοου, Γουίλ, Τζέιντα και ο Τρέι Σμιθ, γιος του ηθοποιού από προηγούμενο γάμο.