Δουλειά σε καφέ έπιασε ο Μπρούκλιν Μπέκαμ

19.05.2014
Σοβαρά "μαθήματα ζωής" δίνουν στα παιδιά τους ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια με πρώτο και καλύτερο το ότι "μόνο με δουλειά και μάλιστα σκληρή" κερδίζεις το ο,τιδήποτε.

Τι και αν έχει δύο από τους πιο πλούσιους και διάσημους γονείς στον κόσμο; Στα 15 του χρόνια, ο Μπρούκλιν Μπέκαμ (Brooklyn Beckham) ξέρει ότι "δεν θα τα βρει όλα στο χέρι". Και για τον λόγο αυτό έπιασε part time δουλειά σε καφετέρια.

£2,68 (€3,29) την ώρα, λέγεται ότι πληρώνεται ο πρωτότοκος των Μπέκαμ στην καφετέρια του δυτικού Λονδίνου όπου εργάζεται -χωρίς όμως να ξεπερνά τις επτά ώρες το Σάββατο, όπως ορίζει ο νόμος για άτομα της ηλικίας του.

Συνάδελφος στο καφέ, που όμως δεν θέλει να αποκαλύψει την ταυτότητά του, επιβεβαίωσε την είδηση στην Daily Mail, συμπληρώνοντας ότι ο Μπρούκλιν ανέλαβε δική του βάρδια παίρνοντας το ΟΚ από τους άλλους μπαρίστες.

Επίσημη δήλωση από την οικογένεια Μπέκαμ δεν έχουμε ακόμη, όμως το γεγονός συγκέντρωσε άπειρα σχόλια "ρισπέκτ" για τον νεαρό ο οποίος "αντί να επιλέξει να αρμέξει τους πλούσιους γονείς του, συμφώνησε να δει πώς βγαίνουν τα λεφτά".

Η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ έχουν ακόμη τρια παιδιά, τον 11χρονο Ρόμεο, τον 9χρονο Κρουζ και την 2 ετών Χάρπερ.