Ολα είναι μες στο παιχνίδι

19.05.2014
Αν και τον έχουμε συνηθίσει να είναι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων, με το «Just» έκανε τελικά την έκπληξη. Ο Στέλιος Διονυσίου μας εξηγεί τους λόγους.

Από τη Νάνσυ Νικολαΐδου

Πώς βρέθηκες στο «Just»;

Για να είμαστε ειλικρινείς, τώρα, που η κρίση έχει μειώσει κατά πολύ τις επιλογές όλων μας και μας έχει κλείσει στο σπίτι, κάθε νέα πρόταση που μπορεί να έρθει στον δρόμο σου έχει αναζωογονητικές ιδιότητες. Σε βγάζει από το καβούκι σου, σε ανανεώνει.

Τι μαθήτρια είναι η Χριστίνα Πολίτη;

Είναι άριστη και πολύ καλό κορίτσι. Ξέρει να ακούει, γι' αυτό και βελτιώνεται.

Τώρα που οι εβδομάδες πέρασαν, όλη αυτή η εμπειρία πώς σου φαίνεται;

Προσωπικά περνάω πάρα πολύ ωραία και δεν μετάνιωσα ούτε στιγμή για τη συμμετοχή. Οσο περνούν τα live, και εγώ και η Χριστίνα εξοικειωνόμαστε και απολαμβάνουμε περισσότερο και τις εμφανίσεις μας επί σκηνής.

Την περασμένη εβδομάδα ενοχλήθηκες από κάποια αρνητικά σχόλια στα media και ξέσπασες στον αέρα. Πώς και έτσι ;

Είμαι ευαίσθητος άνθρωπος και οι κακές κουβέντες με ενοχλούν, με πικραίνουν. Με την αυστηρή κριτική ή με ένα σωστό σχόλιο δεν έχω πρόβλημα. Ομως, έχω τεράστιο πρόβλημα με την κακεντρέχεια. Παρ' όλα αυτά, το μετάνιωσα που μίλησα στον αέρα του σόου για όλα αυτά. Ομως, άνθρωποι είμαστε κι εμείς και αν κάτι μας ενοχλήσει, μπορεί να μην καταφέρουμε να ελέγξουμε τις αντιδράσεις μας.

Θέλετε να φτάσετε με τη Χριστίνα στον τελικό;

Μακάρι να φτάσουμε, αν και το θεωρώ πολύ δύσκολο. Υπάρχουν στο παιχνίδι και ζευγάρια που οι διαγωνιζόμενοι το έχουν καλύτερα με τη μουσική, έχουν ασχοληθεί μαζί της είτε λόγω θεάτρου είτε λόγω ερασιτεχνικής αγάπης, ενώ η Χριστίνα με το... αντικείμενο δεν είχε καμία απολύτως επαφή. Είναι, λοιπόν, λογικό εκείνοι να προχωρήσουν περισσότερο. Εκτός αν μας κρατήσει μέχρι τέλους η αγάπη του κόσμου.

Πιστεύεις, δηλαδή, πως υπάρχει ανισότητα ανάμεσα στα ζευγάρια;

Σαφέστατα, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Ολα είναι μες στο παιχνίδι. Στο «Just» δεν πήγε κανείς για να αποδείξει τίποτα σε κανέναν, ούτε για να κάνει καριέρα. Ολοι θεωρώ πως πήγαμε για τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα.

Ενας καλλιτέχνης με πορεία 20 ετών στη νύχτα και στη δισκογραφία, πώς αισθάνεται την ώρα που κρίνεται δημόσια;

Αμήχανα (γέλια)! Η αλήθεια είναι πως η ώρα της κριτικής είναι λίγο άβολη, αλλά είπαμε, όλα ένα παιχνίδι είναι. Ολοι γνωρίζουμε ποια είναι η αξία μας, αλλά και ποια είναι η συνολική πορεία μας στον χώρο.

  • Εκτός από τις συναυλίες του στο Λονδίνο και στο Μόντρεαλ, εκτός από τη συμμετοχή του στο «Just the 2 of us», ο Στέλιος Διονυσίου αποφάσισε να ασχοληθεί και με τα κοινά και έτσι κατεβαίνει υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές για τον δήμο του Βύρωνα!