Ποιος άρπαξε το μαγιό της Κάιλι;

30.07.2014
Πριν λίγες μέρες την είδαμε στο trailer του ντοκιμαντέρ για τον Νικ Κέιβ(Nick Cave), 20.000 Days on Earth, σαν ένα reunion από τη συνεργασία τους στο “Where the Wild Roses Grow” πίσω στο 1996, είναι πλέον ένας από τους καλλιτέχνες της Roc Nation του Τζέι Ζ (Jay Z) και ήταν κριτής στο The Voice της Αυστραλίας. Η Κάιλι Μινόγκ (Kylie Minogue) είναι πλήρως ανανεωμένη και στην καινούρια σέξι φωτογράφηση της για το GQ της Ιταλίας αποδεικνύει πως η σχέση της με τον χρόνο είναι καλύτερη από ποτέ. Μετά την Κάρμεν Ηλέκτρα(Carmen Electra) και τον Τζιμ Κάρει (Jim Carrey), η 46χρονη τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε όπως στην κλασσική 50s αφίσα της Coppertone με το παιδάκι που του τραβάει το μαγιό ένας σκύλος και προκάλεσε μεγάλες ζημιές μπροστά από τις οθόνες. Ένα κλικ πιο κάτω είναι το αποτέλεσμα…

Πριν λίγες μέρες την είδαμε στο trailer του ντοκιμαντέρ για τον Νικ Κέιβ(Nick Cave), 20.000 Days on Earth, σαν ένα reunion από τη συνεργασία τους στο “Where the Wild Roses Grow” πίσω στο 1996, είναι πλέον ένας από τους καλλιτέχνες της Roc Nation του Τζέι Ζ (Jay Z) και ήταν κριτής στο The Voice της Αυστραλίας.

Η Κάιλι Μινόγκ (Kylie Minogue) είναι πλήρως ανανεωμένη και στην καινούρια σέξι φωτογράφηση της για το GQ της Ιταλίας αποδεικνύει πως η σχέση της με τον χρόνο είναι καλύτερη από ποτέ.

Μετά την Κάρμεν Ηλέκτρα(Carmen Electra) και τον Τζιμ Κάρει (Jim Carrey), η 46χρονη τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε όπως στην κλασσική 50s αφίσα της Coppertone με το παιδάκι που του τραβάει το μαγιό ένας σκύλος και προκάλεσε μεγάλες ζημιές μπροστά από τις οθόνες.

Ένα κλικ πιο κάτω είναι το αποτέλεσμα…