Ο εκνευρισμός του Αποστολάκη στην Τσιμτσιλή

30.07.2014
Η Πηνελόπη Πλάκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή την Δευτέρα που μας πέρασε και ανάμεσα σε άλλα η παρουσιάστρια ρώτησε την ηθοποιό για τα προσωπικά της και η κουβέντα πήγε στο θέμα που είχε δημιουργηθεί με τις φωτογραφίες που την έδειχναν σε τρυφερές στιγμές με τον Κώστα Αποστολάκη.

Η Πηνελόπη λοιπόν, φανερά ενοχλημένη ανάμεσα σε άλλα είπε σε κάποιο σημείο προσπαθώντας να κόψει την φόρα της Σταματίνας και μη θέλοντας να συνεχίσει την κουβέντα: "Επειδή ο Κώστας από ότι ξέρω θα έρθει την Τετάρτη, να τα πείτε αυτά με τον Κώστα, όχι με μένα! Αν είναι εύκολο...".

Και σήμερα λοιπόν όντως ο Κώστας Αποστολάκης πήγε ως καλεσμένος στην εκπομπή της Σταματίνας. Μοιραία η κουβέντα πήγε στο θέμα της Πηνελόπης με την παρουσιάστρια να λέει: "Επειδή προχθές η Πηνελόπη μας άφησε μια εκκρεμότητα, να ρωτήσουμε εσένα…", είπε στον Αποστολάκη η Σταματίνα.

"Κατ’ αρχάς κάνατε ένα ατόπημα", απάντησε εκείνος και συνέχισε: "Ήταν σαν να είσαι εσύ με τον Θέμη και να σε ρωτάω για έναν προηγούμενο γκόμενο. "Μ@λ@κια δεν θα ήταν; Όταν έχει κάτι καινούριο ένας άνθρωπος, δεν πας να τον ρωτάς!", απάντησε ενοχλημένος ο ηθοποιός.

"Άρα υπάρχει ένα καινούργιο πράγμα;", ρώτησε η παρουσιάστρια θέλοντας να βγάλει την είδηση και εκείνος της απάντησε "Αυτό σε ενδιαφέρει εσένα ή η π@π@ριά που έγινε με το προηγούμενο; Ρίχτε τα να κάνουμε νούμερα!". Χμμμ...

Τότε η Σταματίνα Τσιμτσιλή προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία της και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, ενώ ο ηθοποιός επέμεινε ότι «Γίνεται και με πιο τακτ όλο αυτό. Με πιο ωραίο τρόπο και πιο διακριτικό!». Και ο νοών νοείτω...