Καρβέλα-Πανουργιάς: όσα έγιναν στην βάφτιση του μικρού τους

05.08.2014
Στον Βαρνάβα, στο Μοναστήρι “Άξιον Εστί”, πραγματοποιήθηκε η βάπτιση του εγγονού της Άννας Βίσση και γιου της Σοφίας Καρβέλα, Νικόλα.

Η κόρη της γνωστής τραγουδίστριας, Σοφία Καρβέλα με τον άντρα της Θανάση Πανουργιά, ήρθαν στην Ελλάδα για την συναυλία της Άννας Βίσση στη Μύκονο αλλά και για να κάνουν την βάπτιση του γιου τους μαζί με τις οικογένειες και τους φίλους τους και φυσικά η χαρά τους δεν μπορούσε να κρυφτεί.

Η βάφτιση του μικρού Νικόλα που πήρε και επίσημα το όνομα των παππούδων του, πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, ενώ νονά, όπως διαβάσαμε το star.gr, είναι η πολύ καλή φίλη της Σοφίας, η Ελληνοαμερικανίδα Βιβιάνα Καραμάνη που μένει στην Νέα Υόρκη.

Η Σοφία ήταν απίστευτα κομψή σε ένα απλό λουκ με μαύρη παντελόνα την οποία συνδύασε με λευκό τοπ, ενώ η γιαγιά Άννα Βίσση ντύθηκε στα λευκά και συνδυάσε το ντύσιμο με χρυσά αξεσουάρ και ένα άκρως εντυπωσιακό καπέλο.

Φυσικά και ο παπούς Νίκος Καρβέλας- που φόρεσε σαγιονάρα και βερμούδα στο μυστήριο- με την Αννίτα Πάνια έφτασαν στο μοναστήρι με τον γιο τους Ανδρέα, ενώ παρόντες ήταν και οι γονείς του Θανάση Πανουργιά.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο Φώτης Σεργουλόπουλος με τον γιο του, ο Χρύσανθος Πανάς, η Λία και η Νίκη Βίσση και φυσικά η προγιαγιά του μικρού, η κυρία Σοφία. Αμέσως μετά το μυστήριο ακολούθησε φαγητό στο εστιατόριο Κιμωλία με τον Μανώλη Κονταρό στο τραγούδι, σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα και εμείς να ευχηθούμε να είναι πάντα καλά και ευτυχισμένοι και είναι μια πολύ ωραία οικογένεια!