Οι εξωφρενικές απαιτήσεις της Λόπεζ πριν τραγουδήσει

10.11.2014
Ανάμεσα στις προδιαγραφές της είναι και... παρθένες τουαλέτες στα παρασκήνια.

Όπως μεταδίδει το Cover Media, η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) υπέγραψε συμβόλαιο ενός ή δύο χρόνων για να εμφανίζεται στη σκηνή Axis του υπερπολυτελούς καζίνο-ξενοδοχείου Planet Hollywood στο Λας Βέγκας, προκειμένου να τραγουδάει εκεί τρεις φορές την εβδομάδα για 24 εβδομάδες τον χρόνο με αντίτιμο μόλις... 350.000 δολάρια για την κάθε παράσταση.

Όμως, η αμοιβή της είναι το λιγότερο εντυπωσιακό κομμάτι αυτής της συμφωνίας, όπως περιγράφεται στο ίδιο συμβόλαιο.

Τουλάχιστον σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό Heat, η σταρ επιμένει να έχει ολοκαίνουργιες τουαλέτες στα παρασκήνια, ενώ θέλει τα καμαρίνια της ίδιας και των καλλιτεχνών που την πλαισιώνουν να είναι διακοσμημένα στα ολόλευκα. Επιπλέον ζητάει τρεις σουίτες στον τελευταίο όροφο του Planet Hollywood με πανοραμική θέα στην πόλη, οι οποίες να επικοινωνούν μεταξύ τους.

Σημειωτέον ότι οι συγκεκριμένες σουίτες που μοιάζουν με άνετα διαμερίσματα, χρεώνονται γύρω στα 900 δολάρια τη βραδιά -αλλά μπορεί να ξεπεράσουν και τις 2.500- ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις διαθέτουν στάνταρτ δικό τους τζακούζι, μεγάλο χώρο υποδοχής και δική τους κουζίνα.

"[Η Τζενιφερ] δεν ενδιαφέρεται για τις τιμές, οπότε ξεφεύγει αρκετά στα έξοδα της. Είναι σαν να παθαίνει παροξυσμό κατανάλωσης", λέει μια πηγή εκ των έσω στο Heat.

Στη λίστα των απαιτήσεων της η κιμπάρισσα Λόπεζ έχει παραγγείλει προσωπική υπηρεσία καθαριστηρίου μην τύχει και τα ρούχα της μπλεχτούν με κανενός άλλου, ενώ κάθε σουίτα πρέπει να διαθέτει από έναν μπάτλερ που να είναι σε υπηρεσία όλο το 24ωρο και να είναι ντυμένος αποκλειστικά στα... -μάντεψες;- ολόλευκα!

Η Τζένιφερ Λόπεζ στην πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της ενώ προσέρχεται σε εκδήλωση για την προβολή του βιβλίου της True Love στο πολιτιστικό κέντρο 92nd Street Y (92Y) στη Νέα Υόρκη, την Πέμπτη, 6 Νοεμβρίου.

Φυσικά, εκτός του μπάτλερ, οι σουίτες πρέπει να διαθέτουν καμαριέρες που να φροντίζουν τα πάντα να είναι στην εντέλεια ανά πάσα στιγμή και που -εννοείται- θα πρέπει να υπογράψουν συμφωνητικό εμπιστευτικότητας το οποία θα τους απαγορεύει να αποκαλύψουν τίποτα καυτά μυστικά.

Περιττό να πούμε ότι το συμβόλαιο προβλέπει την πρόσληψη ειδικού σεφ, ο οποίος οφείλει να παρασκευάζει καθημερινά από μία... μηλόπιτα. Εννοείται ότι η Τζένιφερ δεν τρώει μηλόπιτες κάθε μέρα, αλλά της αρέσει πολύ η μυρωδιά τους, άρα μάλλον τις χρησιμοποιεί ως αρωματικό χώρου.

Τέλος, καθώς η σταρ μπορεί να θέλει να φέρνει μαζί της και τα "αστεράκια" της, δηλαδή τα 6χρονα δίδυμα Μαξ και Εμ (Max & Emme), το ξενοδοχείο πρέπει να εξασφαλίσει ότι οι σουίτες θα διαθέτουν έναν ιδιωτικό παιδότοπο ώστε τα παιδάκια να παίζουν με την ησυχία τους, όποτε τους έρθει όρεξη.