Η Χάιντι Κλουμ πουλάει το κορμί της στο ίντερνετ [photos]

14.11.2014
Η Χάιντι Κλούμ εδώ και πολλά χρόνια συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας ως ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της βιομηχανίας της μόδας.

Η Χάιντι Κλούμ (Heidi Klum) εδώ και πολλά χρόνια συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας ως ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της βιομηχανίας της μόδας. Τι και αν αισίως διανύει το 41ο έτος της ηλικίας της, έχει διατηρήσει το απόλυτο κορμί μέσα από επίπονη γυμναστική, το οποίο δεν ξεχνάει να επιδεικνύει ανά πάσα στιγμή.
Μια τέτοια περίπτωση βλέπουμε και σήμερα. H αιθέρια Χάιντι γδύθηκε για μια ακόμη φορά για τις ανάγκες της διαφημιστικής καμπάνιας του διαδικτυακού καταστήματος Gift Right. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο λοιπόν για την αγέρωχη Χάιντι, άλλη μια μέρα στη δουλειά όπου γδύθηκε για να πουλήσει ...προϊόντα. Δείχνει γυμνό το κορμί της προκειμένου να δελεάσει το κοινό και αυτό ψωνίζει, αυτή συνεκδοχικά πλουτίζει και όλοι είναι ευτυχισμένοι στον καταναλωτικό τους παράδεισο…. Απολαυστικές είναι οι λεζάντες των διαφημιστικών φωτογραφιών όπως "Με τι παίζει η Χάιντι Κλουμ στο μπάνιο;" και στο κάτω μέρος της εικόνας εμφανίζεται ένα... παπάκι ή "Πως η Χάιντι Κλουμ συλλαμβάνει την δράση" και στο κάτω μέρος ετης εικόνας εμφανίζεται μία κάμερα.