Παρουσιάστρια σε πρωινό η Θεωνά;

14.11.2014
Τη Τζένη Θεωνά μπορεί να τη χειροκροτάμε από τις θεατρικές πλατείες αλλά έχει μια διαρκή παρουσία στον τηλεοπτικό φακό εδώ κι αρκετό καιρό και σε μουσικές αλλά και σε χιουμοριστικές εκπομπές με μεγάλη επιτυχία ενώ έχει εμφανιστεί και σε σειρές.

Αυτό που δεν έχει κάνει ακόμα είναι πρωινή εκομπή κάτι το οποίο δεν αποκλείει αρκεί... να αποκτήσει καλύτερη σχέση με το τηλέφωνο της αλλά και να βρει περισσότερο χρόνο αφού παίζει ήδη στο Rocky Horror Show κι ετοιμάζει και παιδική παράσταση.

“Τώρα θα έχω χρόνο για ραντεβού και συζητήσεις. Είμαι άτομο που δεν διεκδικώ. Η αλήθεια είναι πως προχωράω με βήματα συντηρητικά, που όμως με εκφράζουν πάρα πολύ. Τώρα θα δοκίμαζα κάτι διαφορετικό. Την παρουσίαση την αγαπώ και την πιστεύω. Θα πήγαινα παρουσιάστρια σε πρωινό. Γίνονται συνδυασμοί ανθρώπων ετερόκλητων και φρέσκων. Όμως, έχω χάσει δουλειές γιατί μπορεί να μη σηκώνω το τηλέφωνο για καμιά εβδομάδα. Είμαι λίγο στον κόσμο μου. Βλέπω άγνωστο νούμερο στην οθόνη και με πιάνει τρόμος” δήλωσε στο ΟΚ.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως είχε μια επαφή με τον Alpha γιατί υπήρχε ένα ενδιαφέρον το οποίο όμως έμεινε μετέωρο γιατί δεν της είχε ξανατύχει να έχει τόσο πρόβλημα με έλλειψη χρόνου και ύπνου.