Διάσημος ηθοποιός έκανε εμετό στο καστόρινο παπούτσι του Ψινάκη!

17.11.2014
Με τον Ηλία Ψινάκη δήμαρχο Μαραθώνα φαίνεται πως πολλά θα δουν τα μάτια μας! Η θητεία του αλλοτινού διάσημου μάνατζερ και τηλεπερσόνας μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις που δημιουργούνται ακόμη και… άθελά του!

Έτσι, αξέχαστος σίγουρα θα μείνει και σ΄αυτόν και στους υπόλοιπους παρόντες το γεγονός πως στον τερματισμό, και τη στιγμή που ο Ηλίας Ψινάκης μαζί με την κυρία Δούρου βρίσκονταν σε απευθείας σύνδεση με τηλεοπτικό κανάλι, ο ηθοποιός Πάνος Βλάχος, ο οποίος είχε τρέξει και τα 42 χιλιόμετρα της διαδρομής, λιποθύμησε πάνω στον Ηλία Ψινάκη κάνοντας εμετό πάνω στο καστόρινο μαύρο παπούτσι του!
Η προσπάθεια που είχε καταβάλλει ο νεαρός ηθοποιός ήταν τεράστια και γι΄αυτό ο Ψινάκης έσπευσε να τον συνδράμει, χωρίς να δώσει ιδιαίτερη σημασία στον…εμετό! Αυτό το… ατυχές περιστατικό πληροφορηθήκαμε από τη στήλη της Νανάς Παλαιτσάκη στο Provocateur.

Η ηθοποιός Πάνος Βλάχος σύντομα ένιωσε καλύτερα, γι΄αυτό και δεν απουσίασε ούτε για μία ημέρα από τον Αγαπητικό της Βοσκοπούλας, την παράσταση που πρωταγωνιστεί και παρουσιάζεται αυτήν την περίοδο στο Παλλάς.