Στο χειρουργείο από... ποδήλατο ο Μπόνο των U2

17.11.2014
Μάλλον για... ευχέλαιο πρέπει να πάει ο διάσημος τραγουδιστής αφού τον τελευταίο καιρό φαίνεται να τον κυνηγά το μάτι το "κακό". Αυτή τη φορά δεν το γλίτωσε το χειρουργείο.

Την περασμένη εβδομάδα γλίτωσε, στην κυριολεξία, από του χάρου τα δόντια όταν άνοιξε η πόρτα στο αεροπλάνο όπου επέβαινε και τώρα ένα ατύχημα με ποδήλατο στέλνει τον Μπόνο (Bono) χειρουργείο.

Όπως έγινε γνωστό, ο 54χρονος σταρ έκανε βόλτα με το ποδήλατό του στο Σέντραλ Παρκ χθες όταν έπεσε και χτύπησε άσχημα στο χέρι του.

Ο Μπόνο εισήχθη στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί απεφάνθησαν ότι χρίζει χειρουργείου ενώ οι υπόλοιποι τρεις των U2 με ανακοίνωσή τους στο σάιτ του γκρουπ ενημέρωσαν επίσημα τον κόσμο τους για το συμβάν καθώς και για την ματαίωση της προγραμματισμένης τους εμφάνισης στο σόου του Τζίμι Φάλον χθες το βράδυ.

"Από τους Ετζ, Άνταμ & Λάρι:

Φαίνεται ότι θα πρέπει να κάνουμε την εμφάνισή μας στο Tonight Show μια άλλη φορά -είμαστε μείον έναν άνθρωπο. Ο Μπόνο τραυμάτησε το χέρι του σε ένα ατύχημα με το ποδήλατο χθες στο Σέντραλ Παρκ και χρειάζεται μια επέμβαση για να το διορθώσει. Είμαστε σίγουροι ότι θα αναρρώσει πλήρως σύντομα, και θα επιστρέψει! Ευχαριστούμε πολύ τον Τζίμι Φάλον και όλους στο σόου για την κατανόησή τους".