Η Μάιλι λιώνει για υιό Σβαρτσενέγκερ -εκείνος όμως;

27.11.2014
Το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ προχωρά σε πολύ γρήγορους ρυθμούς τη σχέση τους. Και δημόσια πλέον.

Μετά τη διάλυση του αρραβώνα της από τον Λίαμ Χέμσγουορθ (Liam Hemsworth) η Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) "γύρισε" αρκετά και τώρα φαίνεται ότι βρήκε αυτό που έψαχνε στην αγκαλιά του Πάτρικ Σβαρτσενέγκερ (Patrick Schwarzenegger), γιου του Άρνι βεβαίως βεβαίως.

Οι δυο τους είναι συνομίληκοι, και γνωρίζονται ήδη δυο χρόνια. Είχαν μάλιστα και μια περιπετειούλα τότε, αλλά δεν ήταν ο καιρός τους, όπως φάνηκε. Τώρα τους "κλήρωσε" ο έρωτας και όλα δείχνουν ότι δεν κρατιούνται. Ή μήπως το ρήμα θα έπρεπε να μπει στον ενικό; Γιατί ο νεαρός κύριος Σβαρτσενέγκερ δείχνει κάπως "βαρύς και ασήκωτος" μπροστά σε μια Μάιλι που δεν έχει μάτια για άλλον.

Οι φωτογραφίες αυτές είναι από την πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζεύγους στις 13 Νοεμβρίου όπου ξεκάθαρα η Μάιλι λιώνει για τα μάτια του Πάτρικ ενώ εκείνος δεν παίρνει τα δικά του από το κινητό. Ούτε ακόμη και όταν εκείνη τον φιλά με πάθος (στη φωτό στην αρχή του θεματος)

Πρόσφατα στα γενέθλια της 21χρονης σταρ ο καλός της ήταν βέβαια εκεί, αλλά από... απόσταση πάλι. Μπήκαν χωριστά και ήρθαν πιο κοντά μόνο όταν άρχισε ο τουρτοπόλεμος.

Χθες, βέβαια, κυκλοφόρησαν κάποιες νέες φωτογραφίες των δύο νέων από άλλα γενέθλια, αυτά του κοινού τους φίλου και tattoo artist Ντακότα Γκόμεζ (Dakota Gomez) όπου διακρίνονται αγκαλιά -και χωρίς κινητό- να κάνουν γκριμάτσες με τις γλώσσες τους. Ποιος ξέρει; Ίσως απλά να θέλει τον χρόνο το το παλληκάρι